• A hónap során egymás után nyitják az újabb és újabb medencéket a Hungarospa strandi részén.

  • Idén két új gyermekmedencét is átadnak a fürdőben.

Április 28-án megnyitották a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdő strandját, s a nyárias időben meg is teltek vendégekkel a medencék. A fürdőzők első körben az úgynevezett tradicionális strandrészt vehették birtokba, ez összesen nyolc medencét foglal magában. Májusban hétvégenként 12 és 16 óra között – jó idő esetén – a strandon belül található aquapark is a vendégek rendelkezésére áll, ahol összesen 15 csúszda biztosítja az aktívabb kikapcsolódást kereső fürdőzők szórakozását.

Május további részében folyamatosan beüzemelik a 30 hektáros strandfürdő további medencéit is. A pünkösdi hétvégén – május 19-21. – megnyitják az Omega medencét, valamint a két vadonatúj gyermekmedencét. Utóbbiak építését az tette szükségessé, hogy az elmúlt években megugrott a fürdőt felkereső kisgyerekes családok száma.

Május 26. is fontos dátum lesz az idei szezonban, ekkortól ugyanis már a vendégek rendelkezésére áll a hatalmas mediterrán tengerparti medence, valamint az úszómedence is. Szintén ettől a naptól kezdve a hét minden napján nyitva lesz az aquapark.

Hungarospa tradicionális strandA nyári időszakban idén is egymást érik majd a fürdőben rendezett programok. A szezonban minden hétvégén zenés-táncos programokat tartanak, de többször lesz éjszakai fürdőzés, valamint sztárfellépők is tiszteletüket teszik a Hungarospában. A kisgyerekes szülőknek már most érdemes megjegyezniük a július 27. és augusztus 10. közötti időszakot, hiszen ekkor tartják a Minimax gyerekstrand nevű rendezvényt. Augusztus 18-án pedig majd egy Piramis élőkoncerttel zárják a nyári rendezvények sorát.

Amennyiben minden a tervek szerint halad, akkor még az idei évben egy nagyszabású fejlesztés is kezdetét veszi a fürdőben. A csónakázó tó partján ugyanis egy új, egyedi élményövezet kialakítását tervezik, s ennek révén majd számos újabb medencével fog bővülni a fürdő kínálata.

Hungarospa Tahiti BeachA Hungarospáról minden további információt megtalál ide kattintva, a honlapjukon.