• Az UVSE Vízilabda Egyesület női csapata a Palatinus fürdőben is készül idei legfontosabb mérkőzésére.

  • Az olasz Padova ellen játszanak szombaton.

A Palatinus fürdő 2017 szeptembere óta már egész évben várja a látogatókat. A sportolók elsősorban a kültéri úszómedence, a kül- és beltéri termálmedencék és a szaunák miatt keresik fel a fürdőt. Gyógyvize sportolók számára kifejezett ajánlott, hiszen a gyógyfürdőzés ma már nemcsak az idősek gyógyulását segíti, hanem fontos a megelőzés szempontjából is.

A vízben található ásványi anyagok – a bőrön át felszívódva – beépülnek az ízületeinket alkotó szövetekbe. A gyógyfürdők rendszeres látogatása hozzájárul izmaink, ízületeink karbantartásához, mozgásszervi betegségek megelőzéséhez.

A háromszoros magyar bajnok, négyszeres magyar kupagyőztes, LEN-kupa győztes és Euroliga második helyezett női csapat idén ismét a legjobbak között szerepel. A csapat idei legfontosabb hazai mérkőzésére a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában február 24-én 19.00 órakor kerül sor az olasz Padova csapata ellen. A meccs tétje a legjobb négy közé jutás.

Palatinus fürdő vízilabdás lányokAz első csapat eredményei mellett UVSE büszke arra is, hogy a csak ifjúsági játékosokból álló fiatal második csapattal is helytáll a magyar bajnokságban a felnőttek között. Bizonyítva ezzel, hogy hazánk legerősebb női utánpótlásbázisával rendelkeznek. A felnőtt csapatok eredményessége az utánpótlás játékosoknak is kellő motivációt nyújt ahhoz, hogy a jövőben is sok fiatal lány kezdjen vízilabdázni.