• A hajdúszoboszlói fürdő vendégkörén belül egyre nő a legfiatalabbak aránya, ezért gyerekbarát fejlesztéseket valósítanak meg.

  • A kisgyerekes családoknak az őszi-téli szezonban is jó választás lehet a Hungarospa.

Egyre több kisgyerekes család választja a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumot. Ez nem csoda, hiszen a nagyszülőktől kezdve a bölcsődésekig bezárólag a család minden tagja megtalálhatja a számára kedves vizes élményeket.

A hajdúszoboszlói termálfürdő statisztikája szerint az elmúlt évben 7 százalékkal emelkedett a fürdőbe látogató 1 és 3 év közöttiek aránya, ezért idén két olyan fejlesztés is megvalósul, ami a kisgyerekek szórakozási lehetőségét bővíti.

Július elsején már át is adták az Omega és a tanmedence közelében létesített új, tágas játszóteret. Itt mérleghinta, lengőhinta, csőcsúszda, rugós játékok, trambulin, piramis és mini játszóvár áll a gyerekek rendelkezésére.

A játszótér közelében már épül két – együtt összesen 250 négyzetméter vízfelülettel rendelkező – gyermekmedence, amit majd árnyékolókkal, vizes játékokkal szerelnek fel. Az új medencék idén október végére fognak elkészülni, így a vendégek majd a 2018-as strandszezonban vehetik először birtokba.

Hungarospa gyermekmedenceUgyanakkor azoknak a kisgyerekes családoknak is jó választás lehet a Hungarospa, akik az őszi, vagy a téli időszakban terveznek üdülést. A fedett Aqua-Palace élményfürdőben ugyanis külön gyerekvilág működik.

A részlegben többféle medencével várják a legfiatalabb vendégkört, ezek közé tartozik a bébi-anyuka medence, a bébi úsztató medence, pezsgőmedence, családi medence állatfigurákkal. Mindezeken felül a gyerekvilágban a kicsiknek való csúszdás medence, továbbá gyermekfoglalkoztató terem, pihenő-, pelenkázó- és szoptató helyiség, valamint játszóház is található.

Hungarospa gyerekvilág fürdőAz Aqua-Palace-ban a nyári szezonon kívül sem maradnak programok nélkül a gyerekek. Minden szombat és vasárnap délután kézműves foglalkozásokat tartanak. Ezen felül szombatonként zenés-táncos családi animáción vehetnek részt az élményfürdő látogatói.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilágA Hungarospáról további információkat talál ide kattintva, a fürdő honlapján.