Korszerűsítették a Debrecenben található Kerekestelepi Fürdőt, amelynek felújítása 2011 novemberében kezdődött meg. A piskóta formájú gyógymedence burkolatát kicserélték és a fejlesztések révén mostantól télen is üzemelhet a fürdő. A gyógyvizes medencében két, különböző hőfokú részt alakítottak ki. A felújítás során a termálfürdőben gyermekmedence is épült, a zuhanyzáshoz szükséges meleg vizet pedig napkollektorokkal biztosítják.

A Kereskestelepi Fürdőt évente mindegy 30 ezren látogatják. A termálfürdő beruházása 100 millió forintba került, amelynek döntő részét pályázati forrásból teremtették elő.

A kerekestelepen feltörő gyógyvíz ivókúraként is hatékony, elsősorban a magas gyomorsav tartalommal küszködő betegeknek. Maga a termálvíz jelentős jód, fluor és brómtartalmú, így különféle izomfájdalmak, ízületi panaszok, meszesedések esetén alkalmazható. A kerekestelepi termálfürdő az olcsóbbak közé tartozik, hiszen a fürdőbe egy felnőtt napijegy mindössze 800 forintba, egy nyugdíjas belépőjegy pedig 700 forintba kerül.