Ma adták át ünnepélyes keretek között az Igali Gyógyfürdő felújított épületrészeit. Az első napon jelképes, 50 forintos áron kínálták a belépőjegyeket, amivel ezer vendég élt.

Az igali beruházás teljes összege 400 millió forintot tett ki, aminek a felét az Új Széchenyi Terv révén uniós forrásból biztosították. Az ötvenedik születésnapját ünneplő fürdő ennek révén több mint ezer négyzetméternyi új területtel bővült.

Felújították az eddig meglehetősen szűkösnek számító öltözői részt. A gyógyfürdő területén négy új, élményelemekkel felszerelt medencét, négy szaunát és gyógyászati részleget alakítottak ki. Az önkormányzati tulajdonú fürdőben történő felújításokat a növekvő vendégszám tette szükségessé.

A megnyitó utáni hétvégén számos akcióval várja az Igali Gyógyfürdő a vendégeit. Június 16-án, szombaton koncertek, gyerekeknek, KRESZ vetélkedő és a kaposvári modellezők bemutatója jelenti az attrakciót, a termálfürdő pedig kivételesen este 10-ig tart nyitva. Június 17-e úgynevezett „felező vasárnap” lesz, amikor a napi belépők féláron lesznek kaphatók.

A felújítással párhuzamosan változtak az Igali Gyógyfürdő belépőjegyeinek árai is. Egy egész napos felnőtt jegy 1900 forintba kerül. Húsz év alattiak ifjúsági napijegyet válthatnak 1300 forintért, a 60 év felettiek pedig 1600 forintos áron látogathatják a fürdőt. Hat éves korig a belépés díjtalan. Délután három után kedvezményes jegyek válthatók. Az igali termál július elsejéig reggel 9-től este 7-ig, július másodika és augusztus 20. között este 8-ig várja a vendégeket. A nyári időszakon kívül reggel 9 és este 6 között látogatható a termálfürdő.