• Európában egyedülálló természeti képződmény és különleges wellness kezelések várják a vendégeket Egerszalókon.

  • A gyógyhely közel van Egerhez, de a fővárostól sincs messze.

A Föld bizonyos helyein az átlagosnál magasabb rezgésszámú, tisztább energia tapasztalható. Magyarországon is található több ilyen gyógyító energiájú terület, ahol frissnek, energikusnak érezzük magunkat, csökken a testi panaszaink erőssége, jobban érezzük magunkat.

A legismertebb gyógyító erejű, pozitív rezgésű helyek közé tartozik Magyarországon Egerszalók.

Az egyedülálló Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő Eger városától hat kilométerre, Budapesttől pedig 120 kilométerre található. A vidéki gyógyhelyek közül Egerszalók fekszik legközelebb a fővároshoz, a fürdő Eger és Budapest irányából is könnyen megközelíthető.

Saliris Resort Egerszalók fürdő és hotel2007. július 14-től fogadja vendégeit a Saliris Resort Gyógy- és Termálfürdő. Az 1900 négyzetméter vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 külső és beltéri medence kap helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára.

Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén, a feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott mészkődomb, amely az évek során Sódomb néven vált ismerté. A 65-68 C◦-os, ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvíz folyamatosan építi az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket.

Saliris Resort Egerszalók sódombAz Európában egyedülálló látványhoz hasonló természeti képződmény még két helyen található a világon, a Törökország ázsiai részén lévő Pamukkale-ban, valamint az Egyesült Államokbeli Yellowstone Nemzeti Parkban.

Egerszalók gyógyvíz és sódombA fürdő exkluzív Szaunavilága különleges élményt kínál a szaunázás szerelmeseinek, amelyben fürdőruhás és fürdőruhamentes rész található. A belső térben található szaunákat, valamint merülő medencét, két dézsa zuhanyt, zuhanyzókat és pezsgőmedencét fürdőruhában is használhatják a vendégek.

Saliris Resort Egerszalók szaunaA Szaunavilág külső területén hazánkban először kerültek kialakításra rönkfából készült finn szaunaházak, amelyekhez merülőmedence és zuhanyzók, valamint a naturista napozók is tartoznak. A szaunázás szerelmesei a rönkházakban naponta több alkalommal vehetnek részt szaunaszeánszokon.

Egerszalók gyógyfürdő és hotelEgy kis ízelítő az Egerszalókon elérhető wellness szolgáltatásokból:

Germaine de Capuccini kezelések – klasszikus masszázsok, sperience terápa, Kontinensek különleges masszázsai, perfect forms alakformálás, arckezelések

Thai keleti kezelések

Ajurvéda keleti kezelések – abhyanga gyógynövényes testmasszázs, ajurvédikus gyermek masszázs, Indiai fejmasszázs, Udvartana – gyógynövényes karcsúsító masszázs

Alpha sphare többdimenziós élményszoba