• A gyógyvizes medence átadására még egy picit várni kell, de a Spray Parkot és az új csúszdát hamarosan birtokba vehetik a vendégek.

  • Jelentős fejlesztések zajlanak a mosonmagyaróvári fürdőben.

Idén ünnepli megnyitásának 50. évfordulóját a mosonmagyaróvári Flexum-Termál Gyógyfürdő és Uszoda. Ebből az alkalomból számos beruházást valósítottak meg már tavaly és ezeket idén is folytatják. Ahogy a Mosonvármegye korábbi cikkéből kiderül, felújították a folyosót, a büfé előtti részt, az emeleti pihenőt és modernizálták a légtechnikát.

A több mint 700 millió forint értékű, saját forrásból megvalósított fejlesztés része egy Spray Park, azaz vízi játszótér, továbbá egy csúszda építése. Ezen felül pedig a gyógyvizes medencét is felújítják.

A Szigetköz Tv a napokban egy rövid videóban beszámolt a fejlesztések alakulásáról. A gyógymedence felújítása július elején kezdődött, azóta a szerepét az 1-es számú ülőmedence vette át. A helyi televízió tudósításából kiderült, hogy decemberre készülhet el a gyógymedence teljes körű rekonstrukciója.

Az viszont jó hír, hogy már a nyár végére elkészül a Spray Park és a csúszda, aminek révén gyermekbarát szolgáltatással bővül a fürdő kínálata. A Spray Parkot már a napokban, a csúszdát pedig várhatóan a jövő héten vehetik birtokba a vendégek.

A folyamatban lévő munkálatok miatt csökkentették a Flexum fürdő jegyárait. Így jelenleg egy felnőtt belépőjegy 3000 forintba kerül, a nyugdíjas belépő ára 2600 forint, a diákbelépő (13-18 év között) 2400 forintba, a gyermekjegy (6-12 év) pedig 2100 forintba kerül.

A Szigetköz Tv videóját itt nézhetik meg: