• Sok vendég kereste fel a Dagályt az újranyitását követő első hétvégén.

  • Érdemes megnézni a strandfürdőt madártávlatból mutató felvételeket.

Közel két évig tartó szünet után a múlt héten nyitotta meg újra kapuit a budapesti Dagály Strandfürdő. A fürdőt kedvelő közönség már régóta várta a nyitást, így a kánikulai hosszú hétvégén sok vendég látogatott el a megújult termálfürdőbe.

Ez látható azon a drónfelvételen is, ami a fürdő üzemeltetőjének a megbízásából készült és lejjebb görgetve tudja megnézni.

Dagály Strandfürdő 2018 nyaraA Dagályban – többek között – egy vadonatúj 50 méteres úszómedence, 25 méteres úszómedence, termálmedence, élménymedence, ülőmedence, tanmedence, gyerekmedence várja a fürdőzőket. Felújították a gépészeti berendezéseket, megújult a régi központi épület, a régi irodaépület helyén pedig gyógyászati- és wellness részelget alakítottak ki.

A fürdőt egyébként még nem üzemelték be 100 százalékosan. Az említett gyógyászati, valamint wellness részleg (ahol például a szaunák is találhatók) jelenleg még nem működik.

Érdemes még megemlíteni, hogy a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. többi fürdőjében és strandján már bevezetett, készpénzmentes fizetésre használható kártyák a Dagályban egyelőre nem használhatók. A strandfürdő két büféjében készpénzzel és kártyával fizethetnek a vendégek.