• Hamarosan birtokba vehetik a vendégek az új részleget, ahol hullámmedence, pezsgőfürdő, csúszdák, sodrófolyosó található.

  • Ezzel párhuzamosan majd az uszodát is átadják.

Gyakorlatilag teljesen elkészült a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő új részlege, ami a megújult uszodát és egy teljesen új élményfürdőt foglal magában. A fürdő által közzétett videón látszik, hogy már javában zajlik az élménymedencék terheléses próbaüzeme.

Az új részlegben három, különböző lejtésű csúszda, hullámmedence, sodrófolyosó, pezsgőmedence is kialakításra került. Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden bizonnyal egy egészen új vendégkört is Mezőkövesdre fog csábítani.

A videón feltűnik pár pillanatra a szomszédos uszoda is, amivel már tavaly ősszel elkészült a kivitelező. A nyitással lényegében az élményrészleg elkészültét kell(ett) bevárni. A nyitás pontos dátuma egyébként még nem ismert, a fürdő egyelőre azt közölte, hogy hamarosan nyitnak. Az mindenesetre biztos, hogy a két részleget egyszerre fogják átadni.

Zsóry élményfürdőA felvételek alapján egyébként a kedvencünk a tányérformájú jacuzzi medence, ami a többi medence fölött kapott helyet és biztosan nagyon népszerű lesz a vendégek körében.

Zsóry élményfürdőA teljes videót itt tekintheti meg: