• Július elsején teljeskörűen megnyitnak két patinás gyógyfürdőt.

  • Ezen felül három olyan fürdőben, ahol eddig csak a kinti medencék voltak nyitva, használható lesz a fedett részleg is.

Szépen sorban nyitnak újra a Budapest Gyógyfürdői Zrt. által működtetett fürdők. Július elsején, szerdán újabb fővárosi fürdők várják ismét a vendégeket. Ezek közül a legnagyobb név talán a Széchenyi Gyógyfürdő, ahol minden medence elérhető lesz a vendégek számára. Szintén szerdától nyit újra a Rudas Gyógyfürdő, ahol ugyancsak a teljes medencekínálatot élvezhetik a fürdőzők.

Ezen felül néhány olyan fürdőben, ahol eddig csak a szabadtéri medencék voltak elérhetők, kinyitják a fedett fürdőegységeket is. Ezt a Csillaghegyi fürdő kapcsán már június 20-án, a Paskál Gyógyfürdő esetében június 21-én meglépték. Július elsejétől pedig a Palatinusban, a Lukácsban, valamint a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdőben is elérhetők lesznek a benti medencék is.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. által működtetett fürdők közül egyelőre még nincs információ a Gellért Gyógyfürdő, a Dandár Gyógyfürdő és a Király Gyógyfürdő nyitásáról. Vélhetően ezekre majd egy következő nyitási fázisban kerül sor.

Zsigmondy Klubkártya 2019 SzéchenyiA más fürdőüzemeltetőkhöz tartozó fürdők közül most hétfőn már megnyitott a Dagály, múlt pénteken pedig a Csepeli Strandfürdő. Az Irgalmasok Veli bej fürdőjének nyitási dátuma viszont még nem ismert.