A HolidayCheck német utazási portál a rajtuk keresztül szállást foglaló vendégek véleménye alapján évente összeállít egy szálláshely-toplistát. Idén a legkedveltebb 99 szálloda közé került a hévízi Lotus Therme Hotel is. Külön kiemelendő, hogy az ötcsillagos szálloda az egyetlen magyarországi hotel, amelyik bejutott a HolidayCheck 99-es listájára.

Az utazási portálhoz az elmúlt egy évben 780 ezer szálloda-értékelés futott be. A Lotus Therme a maximális 6-ból 5,5 pontot szerzett. A szállodában járt vendégek 96 százaléka javasolja másoknak is a hévízi hotelt. Az értékelést adók kétharmada a 46-70 év közötti korosztályból került ki, ezen belül is az 56-60 évesek adták le a legtöbb szavazatot a szállodára. A pozitív értékelések során külön kiemelték a szobák és az étterem tisztaságát, a barátságos személyzetet és a vendéglátók jó nyelvtudását.

Ez egyébként a nyolcadik alkalom, hogy a hotel bekerült a HolidayCheck legjobb 99 szálláshelye közé. A Lotus Therme-t tavaly a hazai Travelo utazási portál is a legjobb wellness szállodák közé sorolta.