Idén a Mikulás nap, azaz december 6-a péntekre esik, ezért ennek apropóján több termálfürdő is éjszakai fürdőzést szervez. Van olyan fürdő, ahol ezen a napon sztárvendég is fellép.

Bükfürdőn 19 órától egészen éjfélig tart a Mikulás Party, ahol DJ szórakoztatja majd a vendégeket. Ennél sokkal többet egyelőre nem lehet tudni a programról, de a tavalyi hasonló eseményről készült videó itt megtekinthető.


A Sárvári Termálfürdőben is Mikulás Party néven fut a december 6-i program, amiről most annyit lehet tudni, hogy “fergeteges hangulatú discót” is magában foglal. A Sárvári Termálfürdő éjszakai fürdőzése is 19 órakor kezdődik, viszont itt már egészen éjjel 2 óráig áztathatják magukat a vendégek. A fürdőzésre a belépőjegy 1500 forintba kerül. Akinek van erre a napra szóló jegye, az 500 forintért vásárolhat kiegészítő belépőt.

Zalakarosi éjszakai fürdőzés (fotó)A Zalakarosi Termálfürdő Mikulás napi fürdőpartyja 20:30-kor kezdődik és a sárvárihoz hasonlóan éjjel 2-ig tart. Az ilyenkor megszokott díjmentes szaunán és szauna szeánszokon kívül egy fellépő is érkezik Zalakarosra, méghozzá a Desperado együttes. A koncert 22 órakor veszi kezdetét. A zalakarosi Mikulás Partyra a teljes árú belépőjegy 1990 forintba kerül, a diákjegy pedig 1690 forintért kapható.