• A közelgő négynapos hosszú hétvégén végig nyitva lesz a Tamási Termálfürdő.

  • Ezt követően pedig egy nappal bővül a heti nyitvatartási idejük.

Március 3-án nyitotta meg újra kapuit a Tamási Termálfürdő. Ahogy korábban a fürdő vezetőségétől megtudtuk, a vendégek igényelték azt, hogy ha lehet, legalább hétvégén tartson nyitva a szaunavilág és az egyik szabadtéri medence.

Azóta a termálfürdő péntekenként és szombatonként várja a vendégeket. Pénteken 14 órakor, szombaton 11 órakor nyitnak és mindkét nap 22 órakor zárnak. Ezeken a napokon szaunaszeánszokat is tartanak.

A fürdő Facebook oldalán számoltak be arról, hogy a húsvéti hosszú hétvégén végig nyitva lesznek, tehát pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn is. Mind a négy nap 11 órakor nyitnak, péntektől vasárnapig 22 órakor, hétfőn 19 órakor zárnak. A húsvéti hétvégét követően pedig már vasárnaponként is nyitva tartanak 11 és 19 óra között.

A Tamási Termálfürdőben 2021 őszén történt egy sajnálatos tűzeset. Bár egész gyorsan, már tavaly év elején újranyitották a fürdőt, de azóta a fedett részleg medencéi nem használhatók. Jelenleg egy kinti termálmedence és a szaunavilág várja a vendégeket. Utóbbiban finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sószoba, aromaterápiás szauna, Kneipp medencék, csobbanó medence található. A szezonban majd további szabadtéri medencék válnak elérhetővé és a tervek szerint megnyitják a beltéri pancsoló medencét is.

Tamási Termálfürdő főépület

A fürdők esti programkínálatáról itt olvashat.