A fedett uszodába érvényes alapzónás belépő mellé külön-külön is váltható jegy a wellness és gyermekvilág részlegbe, valamint a szaunába.

A mostanáig strandfürdőként üzemelő csillaghegyi fürdő fedett részlegét két lépcsőben nyitották meg. Szeptember végén adták át a fedett uszodát, ma pedig – egy hónappal később – a 12 medencés fürdő többi részét. Ezzel párhuzamosan pedig a jegyárakat is publikálta a fürdőt üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. Ez alapján a Gellért és a Széchenyi fürdőknél olcsóbb, de a Palatinus és a Paskál fürdőknél drágábbak lesznek a belépők az Árpád Forrásfürdőbe.

Ez azt jelenti, hogy a fürdő összes zónájába érvényes napi felnőtt belépő ára hétköznap 3400, hétvégén 3600 forint lesz. Az „összes zóna” a fedett uszoda mellett a wellness részleget, a gyerekparadicsomot (gyermek élményfürdő részleget) és a szaunavilágot foglalja magában.

Viszont lehet ebből a jegyárból azért faragni is. Ugyanis, aki csak az uszodát használná, az hétköznap 2400 forintért, hétvégén 2600 forintért válthat napi felnőtt belépőt. Amennyiben pedig csak a wellness és gyermekvilág, vagy csak a szaunavilág részleget használná, akkor ezekbe külön-külön is vásárolhat belépőt. Utóbbi kiegészítő jegyek ára 500-500 forint.

Az alapzónába érvényes diák és nyugdíjas belépő ára hétköznap 1900 forintba, hétvégén 2000 forintba kerül. S ezekhez is külön váltható wellness-gyermekvilág, valamint szaunavilág belépő. Tehát, ha egy nyugdíjas hétköznap látogatna el a Forrásfürdőbe és az uszoda mellett a wellness részleget is felkeresné, akkor számára 2400 forintba kerül a belépőjegy.

Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő BudapestTovábbi fotókat talál a fürdőről ebben a cikkünkben, a fürdő honlapján pedig minden jegyárat megnézhet.