• A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő idén egy újdonsággal várja a vendégeket, akik különleges módon őrizhetik meg a csúszdázás emlékét.

  • A fürdő látogatói ezen a nyáron egy nyereményjátékban is részt vehetnek.

A Cegléden található fürdő tíz bel- és kültéri medencével, gyógymedencékkel, élménymedencékkel, gyermek- és úszómedencével várja a gyógyulni, fürdőzni és pihenni vágyókat. A gyerekmedencébe telepített KING játékok – vízágyúk és vízköpők – gondoskodnak a gyermekek felhőtlen szórakozásáról. A kisgyerekes anyukáknak pedig egy külön baba-mama szoba áll a rendelkezésére.

Ceglédi fürdő KING játékokAz aktívabb kikapcsolódást kedvelőknek lehet jó választás a nyári strandszezonban üzemelő 17 csúszdás Aqua Centrum. A 2005 óta működő aquaparkban külön csúszdák várják a gyerekeket, a családokat és a felnőtteket, így a vendégek – többek között – sárkány-, cső-, négysávos családi-, kamikaze-, hagyma- és ingacsúszda közül is választhatnak.

A fentiek közül az ingacsúszda igazi ritkaságnak számít Magyarországon. Ráadásul egy idei fejlesztésnek köszönhetően a vendégek mostantól hazavihetik az ezen a csúszdán átélt élményeiket. Az automatikus SplashWare fotórendszer ugyanis felvételeket készít a csúszdázókról.

Cegléd csúszdaparkTovábbi érv a ceglédi fürdő mellett, hogy az Eleven Kft.-vel egy közös nyereményjátékot is szerveztek. A fürdőzők lerajzolhatják, lefényképezhetik magukat, vagy éppen a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket. A fotók és rajzok beküldői között pedig páros fürdőbelépőket sorsolnak ki.

Ceglédi termálfürdő

Itt egy videót is megtekintheti a fürdőhöz tartozó csúszdaparkról: