• A megszokott rend szerint üzemel továbbra is a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum.

  • A gyógyfürdő és a fedett élményfürdő egész évben nyitva tart, a strandfürdő pedig szeptember végéig várja a vendégeket.

A Magyar Fürdőszövetség elnöke által az InfoRádiónak adott mai interjú alapján több híroldalon is a fürdőbezárási hullámról írtak. Ebben pedig néhány hírportál külön is kiemelte a hajdúszoboszlói fürdőt.

A Hajdúszoboszlói Hungarospa viszont ezt közleményben cáfolta: nem tervezik, hogy bezárnának. Mint írják, a strandfürdő a szokásos nyitva tartásnak megfelelően szeptember 30-ig üzemel. A gyógyfürdő és az Aqua-Palace fedett élményfürdő folyamatos nyitva tartással egész évben működik.

A szabadtéri strandterületen ütemezetten történik a medencék zárása, de ez így történt a korábbi években is. Így az Aquapark csúszdái szeptember 4-ig üzemelnek, a Prémium Zóna szolgáltatásait szeptember 11-ig vehetik igénybe a vendégek.

A strandon szeptember 4-ig áll a vendégek rendelkezésére a mediterrán tengerpart medence, az Omega medence, Delfinmedence és az I. számú gyermekmedence. Szeptember 11-ig üzemel az úszómedence és a tanmedence. Szeptember 18-ig vehetik igénybe a vendégek a hullámmedencét és II. számú medencét. Ezt követően szeptember 30-ig öt különböző langyos és melegvizes szabadtéri medence üzemel: I/A, I/B, I/C, I/D és pezsgő medence.

Ráadásul, ahogy nemrég írtuk, mindez azzal is együtt jár, hogy a főszezonhoz képest a strandon és a fedett élményfürdőben kedvezőbb jegyárakkal várják a vendégeket.

 

Hajdúszoboszló gyógymedence stand