• A nyári szezonban 1000 forintos belépőjegyeket kínál az egyik fővárosi strandfürdő.

  • Számos program is lesz a budapesti strandokon.

A nyár folyamán jó néhány családi, sport és gyerekprogram teszi még színesebbé a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett strandok életét. Július 29-én idén is megrendezésre kerül a Strandok Éjszakája program, amelyhez a fővárosi fürdőket üzemeltető társaság a Paskál Strandfürdőben tartandó programokkal csatlakozik.

A Dagály fürdőben az úszóközpont építése miatt megszűnik a gyerek- és tanmedence, viszont ezen a nyáron egy különlegességgel várják a látogatókat, hiszen mind a labdarúgó Európa Bajnokság, mind az olimpia idején 12 négyzetméteres LED falon követhetik végig a sporteseményeket a fürdőzők. Ugyanez a lehetőség várja a Széchenyi Gyógyfürdőbe látogató vendégeket is, akik szintén egy nagyméretű LED fal előtt drukkolhatnak kedvenc sportolóiknak.

Idén a Palatinus és a Dagály strandok esetében nem változtak a belépőjegyek árai. Ez a Palatinus esetében hétköznaponként 2800, hétvégén 3200 forintos jegyárat jelent. A gyermek, diák és nyugdíjas jegyek pedig hétköznap 2100, hétvégén 2300 forintba kerülnek. A Dagályba hétköznaponként 2000 forintba kerül egy teljes árú belépőjegy. A szabályt erősítő kivételnek a szerda számít, amikor ez csak 1600 forint. Hétvégén és munkaszüneti napokon pedig 2400 forintba kerül a belépőjegy.

Csillaghegyi StrandfürdőA Csillaghegyi, Római és Pünkösdfürdői strandokon 100 forinttal emelkedtek a belépők árai. A Csillaghegyi Strandfürdő esetében ez még így is mindössze 1000 forintos árat takar. A Római Strandon hétköznap 2400 forint, hétvégén 2700 forint egy felnőtt belépő. A Pünkösdfürdői Strandra pedig hétköznap 1800, hétvégén 1900 forintért váltható teljes árú belépőjegy. Természetesen mindegyik strandon idén is kedvezményeket kínálnak a gyermek, diák és nyugdíjas vendégeknek, valamint a családi belépők vásárlása esetén.