• Még jó másfél hónap és teljes egészében birtokba vehetik a vendégek a megújuló Berekfürdői Termálfürdőt.
  • A fürdőben rengeteg program lesz idén nyáron.

Már a finiséhez közeledik a Berekfürdőn található termálfürdő megújulása. A tavaly kezdődött munkálatok alatt nem zárták be a létesítményt, a strandfürdő üzemelt, s várhatóan június 26-ra megnyitják az új, fedett részleget is. A beruházás keretében megépült ifjúsági élménymedencét pedig már meg is nyitották. (A lenti fotók még április elején készültek).

Berekfürdő fejlesztés

A közel 600 millió forintos, nagyrészt EU-s forrásból megvalósított fejlesztésnek köszönhetően a fürdő vízfelülete 500 négyzetméterrel bővül. A beruházás révén a termálfürdő korábbi 300-400 ezres éves vendégszáma jelentősen bővülhet. Berekfürdő amúgy már eddig is Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik legnépszerűbb turisztikai célpontjának számított, így mostantól tovább erősödhetnek a pozícióik.

Berekfürdői fejlesztésA megújuló fürdő már most számos nyári programot meghirdetett. Június 20-án és július 4-én is fürdőbált tartanak. Július 11-én Bikini élő nagykoncert lesz a termálfürdő területén. Július 25-én Charlie, augusztus elsején a Beatrice ad koncertet. Augusztus 7-9. között tartják a háromnapos Bereki Vigasságokat, amikor a Csík zenekar, a Hooligans és az Alma együttes is fel fog lépni.

Fotók: MTI

Ide kattintva elolvashatja cikkünket a gyógyvizek hőfokának a fontosságáról.