• Nemes felajánlást tett a budapesti Aquaworld Élményfürdő, hogy megköszönje az egészségügyi dolgozóknak a járványhelyzet alatt tanúsított áldozatos munkájukat.

  • Ingyenes fürdőzési lehetőséggel várják a szakdolgozói kamarai tagokat.

A fővárosi Aquaworld Élményfürdő – a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarával együttműködve – egy különleges ajánlattal kedveskedik az egészségügyi dolgozóknak. Júniusban minden kamarai tag egynapos térítésmentes belépési lehetőséget kap a vízibirodalomba.

„Bár a turizmus volt az egyik legnagyobb elszenvedője a járványhelyzet okozta gazdasági megtorpanásnak, mi megpróbáltunk azzal segíteni, amink van: februárban több mint 1800 adag melegételt készítettünk rászorulók részére, márciusban és áprilisban a Nemzeti Népegészségügyi Központ Covid mintavételi szűrőbuszának biztosítottunk helyszínt, júniusban pedig az egészségügyi dolgozóknak szeretnénk egy kis pihenést adni, köszönetünk jeléül” – mondta Sívó Roland, az Aquaworld Resort Budapest létesítmény igazgatója.

Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke a felajánlást nagy örömmel fogadta. Kiemelte, hogy rengeteg egyéb támogatás érkezik hozzájuk, amelyek komoly segítséget jelentettek ebben a nehéz időszakban, de a pihenés és a kikapcsolódás most talán mindennél többet ér.

Jelenleg közel 80 ezer fő rendelkezik kamarai tagsággal, akik lehetőséget kaphatnak 2021. június 1. és 2021. június 30. között az ingyenes pihenésre. Az igénylés menetének részleteiről a kamara fogja értesíteni az egészségügyi dolgozókat.

 

Aquaworld Budapest élményfürdő