• Családi élménymedence pezsgőfürdővel, gyermekpancsoló, csúszda és szaunavilág is található a bogácsi fürdő új fedett részlegében.

  • A fürdőfejlesztés költségeinek döntő részét állami támogatásból fedezték.

2019 nyarán jelentették be, hogy új fedett részleggel bővül a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő. Az új épületegység idén nyárra készült el és a Boon.hu híre szerint ma megtörtént az ünnepélyes átadása. Ez jelentős előrelépés a fürdő életében, hiszen így a nyári szezonon kívül is széles kínálat várja azokat, akik nem pusztán a gyógyvizes medencéket használnák.

A fedett élményfürdő kialakításához 500 millió forint állami támogatást kaptak, amit az önkormányzat 160 millió forint önerővel egészített ki. Jacsó Zoltán fürdővezető a megnyitón elmondta: régi tervük vált valóra, sok elképzelés született a bővítésről, végül fedett gyógymedence helyett családi fedett élményfürdőt építettek, wellness részleggel.

A Bogácsi Thermálfürdő Kft. feladata az lesz, hogy eredményesen működtesse a komplexumot, a jó csapatuknak köszönhetően 2020-ban is nyereséggel zártak, ami reményt ad a folytatásra. Az új létesítményben kihasználják a geotermikus energiát, ezzel fűtik az épületet, a medencék vizét és állítják elő a használati meleg vizet.

A fedett élményfürdő a főbejárat és a Thermál Szálló „A” épülete között található. Az élményfürdőben helyet kapott egy családi élménymedence pezsgőfürdővel, valamint egy gyermekpancsoló és egy csúszda. A szaunavilágban finn-, bio- és infraszauna, valamint egy gőzkabin szolgálja a vendégek felüdülését. Az újdonságról további információkat találhatnak a fürdő weboldalán.

Bogács fürdő élményfürdő

A bogácsi fürdő továbbra is egész kedvező jegyárakat kínál.