• Összesen 14 termálfürdő kedvezményeit gyűjtöttük össze az ország minden szegletéből.

  • Egy részük hosszú hónapokig, más akciók csak rövid ideig érvényesek.

A mostani őszi időszak nagyon ideális a termálfürdők látogatásához. Nagy tumultusra nem kell számítanunk, ki lehet fogni még szép időt, de olykor azért van már annyira hideg is, hogy jólesik üldögélni a meleg vizes medencékben. A fürdők egy része erre az időszakra akciókkal is szokott készülni, pláne idén, hogy a határok lezárása miatt nem nagyon számíthatnak külföldi utazókra.

Érdemes élni a mostani akciókkal, hiszen némelyik tényleg igazán kedvező. Például egyes fővárosi fürdőben a mostanihoz hasonló árak biztosan nem lesznek majd akkor, ha újra elindul a beutazó turizmus. De más fürdők is egész komoly akciókat hirdettek. Ezek némelyike egy meghatározott ideig, vagy fix napokon, más része visszavonásig érvényes. A nyugdíjasok számára nyújtott kedvezmények igénybevételéhez a pénztárnál kérhetik a nyugdíjfolyósító igazolását, ezért azt ne felejtsék otthon.

1. Az egész napos Tófürdő belépő 6000 forint helyett 4300 forintba kerül. Hol? Hévízi Tófürdő. Meddig érvényes? Október 1. és 31. között.

2. Szerdánként az egész napos fürdőbelépő 1700 forintba kerül. Ezen felül 30 százalék kedvezményt nyújtanak az étlapon szereplő ételek árából is. Hol? Barack Gyógy- és Élményfürdő, Tiszakécske. Meddig érvényes? 2021. május 26-ig, kivéve október 28., december 23. és december 30.

3. A 7 év alatti gyerekek számára hétköznapokon ingyenes a belépés. Hol? Hajdúszoboszló – Aqua Palace fedett élményfürdő. Meddig érvényes? Október 15-ig.

4. Minden kedden a nyugdíjas belépő 2200 forint helyett csak 1100 forintba kerül. Hol? Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Meddig érvényes? December 22-ig, kivétel: október 27.

5. A felnőtt napi belépő 2750 helyett 1650 forintba, a nyugdíjas belépő 2200 helyett 1500 forintba, a gyermek és diák belépő 2000 forint helyett 1300 forintba kerül. Hol? Vulkán Gyógyfürdő, Celldömölk. Meddig érvényes? Október 1. és 31. között.

6. Minden 10 év feletti vendég a napi belépőjegye mellé egy csúszdajegyet is kap ajándékba. Hol? Kumánia Gyógyfürdő, Kisújszállás. Meddig érvényes? Október 15-ig.

7. Hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjas belépők árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak. Hol? Pápai Várkertfürdő. Meddig érvényes? December 31-ig, az ünnepnapok kivételével.

8. Minden hétköznap más és más kedvezmény a belépőjegyekre. Hétfőnként a nyugdíjasoknak, keddenként a férfiaknak, szerdánként a közalkalmazottaknak, köztisztviselőknek, csütörtökönként a hölgyeknek, péntekenként a pároknak. Hol? Árpád Fürdő, Székesfehérvár. Meddig érvényes? A fürdő állandó akciója, így visszavonásig.

9. 40 százalékos árkedvezmény a Széchenyi, a Gellért és a Rudas fürdőkben a jegyárakból. Hol? A Budapest Gyógyfürdői Zrt. említett egységeiben. Meddig érvényes? Visszavonásig.

10. A Joy magazinban található kupon 15 százalékos kedvezményre jogosít a komplex belépők árából. Hol? Zalakarosi Fürdő. Meddig érvényes? Október 6. és december 20. között. Kivéve: október 23. és november 1. közötti napok.

11. Csütörtökönként 50 százalékos kedvezmény minden napi belépőjegy árából.  Hol? Ceglédi Gyógyfürdő. Meddig érvényes? Visszavonásig.

12. Keddenként a nyugdíjas fürdőbelépők ára 1200 forint. Hol? Hajdúnánási Gyógyfürdő. Meddig érvényes? Visszavonásig.

13. Immár nyugdíjas belépőjegyet is kínálnak. A napijegyek esetében ennek az ára a normál időszakban 2700 forint, a kedvezményes időszakban 2500 forint. Hol? Bükfürdő Thermal & Spa. Meddig érvényes? A fürdő árlistájának a része lett a nyugdíjas jegy, így visszavonásig. Viszont a következő időszakokban nem váltható nyugdíjas belépő: október 23. és november 1. között, december 19. és január 3. között.

14. A fedett élményfürdőbe és uszodába szóló kiegészítő belépő ára munkanapokon mindössze 1000 forint. Ezen felül a fürdő október elsejétől a többi jegyárát is csökkentette. Hol? Zsóry Gyógyfürdő, Mezőkövesd. Meddig érvényes? Október 15-ig, illetve a csökkentett jegyárak visszavonásig.