• Ebben a hónapban esti habpartyval, szaunaszeánszokkal, gyerekfoglalkozásokkal várja vendégeit a hajdúszoboszlói fürdő.

  • Másfél hónapon át kedvezményes áron válthatók belépők az élményfürdő szaunavilágába.

Az ország legnagyobb fürdőkomplexumában, a hajdúszoboszlói Hungarospában az ősz második hónapja is eseménydúsnak ígérkezik. Október folyamán ugyanis számos programmal várják a vendégeket.

Október 13-án, szombaton a Hungarospa is megünnepli a Magyar Fürdőkultúra Napját. Ebből az alkalomból a gyógyfürdőben és az Aqua-Palace élményfürdőben zenés-táncos animációt, Miki-Mini Partyt és szaunaszeánszokat is tartanak.

A hosszú hétvégén, október 21-én és 22-én (vasárnap és hétfőn) rendezik a Szaunázók Éjszakáját. Az élményfürdőben mindkét nap 19 órától kezdődően szaunaszeánszokon vehetnek részt vendégek.

Van egy jó hírünk azoknak is, akik szeretik az Aqua-Palace élményfürdőben tartott esti habpartykat. Legközelebb ugyanis október 27-én (szombaton) rendeznek ilyen programot 20 és 22 óra között.

Aqua-Palace élményfürdőNem véletlen, hogy évről évre egyre több kisgyerekes család keresi fel a hajdúszoboszlói fürdőt még a nyári szezonon kívül is. Az élményfürdőn belül ugyanis egy külön gyerekvilág részleget alakítottak ki, ahol a kisebb és a nagyobb gyerekek is találhatnak a kedvükre való vizes szórakozási lehetőséget.

Ráadásul az Aqua-Palace gyermekfoglalkoztatójában rendszeresek a zenés-táncos animációs foglalkozások. Itt a hónap hátralevő részében október 13-án, október 20-22. között és az október 27-31. közötti időszakban is tartanak Miki Mini Partykat. Ezek mindegyik nap 14 órától kezdődnek.

AquaPalace Hajdúszoboszló gyerekvilágA szaunázás kedvelői is örülhetnek, hiszen a Hungarospa is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség őszi kampányához. A „Helló ősz!” akció részeként október 1. és november 15. között 50 százalékos kedvezménnyel váltható az Aqua-Palace élményfürdő szaunavilágába szóló kiegészítő jegy. A kedvezmény az akciós időszakon belül hétfőtől péntekig érvényes. A fürdő szaunavilágában három finn szauna, két infra szauna, gőzkamra, merülő medence, Kneipp medence és sószoba áll a vendégek rendelkezésére.

A Hungarospa programjairól és szolgáltatásairól további információkat olvashat ide kattintva, a fürdő honlapján.