• Ezen a héten Debrecenben és Sárváron is lesz éjszakai fürdőzés.
  • Egerszalókról elfuthatunk Demjénbe és vissza.
  • Makón pedig akciós sós fürdőt vehetünk.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben folytatódik a tematikus hétvégék sorozata. Ezen a szombaton (március 14.) és vasárnap (március 15.) is változatos programokkal várják a vendégeket. Vízi vetélkedők, vízi disco, vízi kötélhúzás, csúszda verseny és még sok egyéb szórakozási lehetőség lesz a fürdőben.

Cserkeszőlő: március 15. alkalmából ünnepi programokat tartanak a termálfürdőben. A gyerekeket kreatív foglalkozásokkal, a nagyobbakat pedig 14, 16 és 18 órakor is vízi aerobikkal várják.

Debrecen: már hagyományos módon minden nap – 18 órától – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Március 14-én vízi aerobik is lesz az élményfürdőben. Szintén szombaton tartják a soron következő éjszakai fürdőzést is. A program 19 órától éjfélig tart, a belépő pedig 1500 forintba kerül. Akinek van egész napos jegye szombatra, az 1000 forintért vehet részt az éjszakai fürdőzésen.

Egerszalók: március 14-én futóversenyt tartanak a gyógyvizek völgyében. A rajt 11 órakor lesz az egerszalóki faluháznál, ahonnan a település és a szomszédos Demjén fürdőjét is érintve érnek vissza a futók. Többféle távon lehet indulni, a leghosszabb 16 kilométer.

Egerszalók termálfürdő

A Saliris Resort Egerszalókon

Harkány: fontos információ, hogy múlt pénteken megnyitották a 3-as számú kültéri termálvizes medencét. A programokra rátérve: szombaton és vasárnap ismét szaunafelöntéseket tartanak. Április 7-ig pedig Knotik Ildikó grafikai kiállítása is megtekinthető a gyógyfürdő előcsarnokában.

Makó: minden kedden más-más masszázst és fürdőkezelést lehet akciós áron kipróbálni a Hagymatikumban. Holnap a következők érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel: 30 perces svéd masszázs, 30 perces aromamasszázs, 50 perces csokoládé masszázs, valamint a Holt-tengeri sós aromafürdő.

Sárvár: március 13-án pénteken éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben. A program 19 órától éjjeli 2-ig tart. 21 órától DJ, 22 órától pedig egy illuzionista szórakoztatja a fürdővendégeket, akik éjfélig jósoltathatnak is maguknak. A fürdőzésre a belépő 1500 forintba kerül.