• Vízi vetélkedők, idegenvezetések, gyógyvíz kóstoltatás, szaunaszeánszok, gyerekfoglalkozások: sokféle programmal készülnek erre a hétre a termálfürdők.
  • Budapesten általában csak az Aquaworldben tartanak érdemi fürdős programot, most viszont a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-hez tartozó fürdőkben is lesznek rendezvények, akciók.

Budapest – Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.: március 22-én több fürdőben is tartanak valamilyen programot, a patinás gyógyfürdőkben idegenvezetést is.

Széchenyi Gyógyfürdő: 15:00-kor és 17:30-kor a Strokes Percussion Group ad koncertet. 12 és 16 órakor idegenvezetést, délután pedig termékbemutatókat tartanak.

Gellért Gyógyfürdő: tangós műsor lesz 14 órától, idegenvezetés 10, 13 és 16 órakor.

Rudas Gyógyfürdő: fényszínház lesz 18:30-kor, idegenvezetésen pedig 10 és 12 órakor lehet részt venni.

Lukács Gyógyfürdő: DJ szórakoztatja a fürdővendégeket. A Lukácsban 11 és 15 órakor lesz az idegenvezetés.

Király Gyógyfürdő: hastáncbemutatót tartanak a fürdőben. A Királyban 14, 16 és 18 órakor lehet részt venni az idegenvezetésen.

Csillaghegyi Strandfürdő: úszóversenyt szerveznek a 30 év alatti és feletti, valamint külön női és férfi kategóriában.

Dagály Fürdő: az aromamasszázsok árából 30 százalék kedvezményt adnak.

Budapest – Aquaworld: az élményfürdőben folytatódik a tematikus hétvégék sorozata. Ezen a szombaton (március 21.) és vasárnap (március 22.) is változatos programokkal várják a vendégeket. Vízi aerobik, vízi disco, vízi tánc párbaj, csúszda és matrac verseny és még sok egyéb szórakozási lehetőség lesz a fürdőben.

Cserkeszőlő: szombaton hosszabb lesz a nyitva tartás (8:00-22:00), napközben vízi aerobikot, valamint szauna szeánszokat is tartanak.

Cserkeszőlő GyógyfürdőDebrecen: már hagyományos módon minden nap – 18 órától – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Március 21-én pedig vízi aerobikon is részt lehet venni az élményfürdőben.

Hajdúszoboszló: március 22-én, délután szaunaszeánszok lesznek az Aqua-Palace élményfürdőben.

Harkány: szombaton és vasárnap szaunafelöntések lesznek a fürdőben. Április 7-ig pedig Knotik Ildikó grafikai kiállítása is megtekinthető a gyógyfürdő előcsarnokában.

Igal: március 21-22-én is tartanak programokat a termálfürdőben. Mindkét nap a gyerekeknek rajzversenyt és animációs foglakozásokat szerveznek. Naponta kétszer igali gyógyvíz kóstolón, délután pedig aquazumbán lehet részt venni. Mindezeken felül szaunaszeánszokkal is várják a vendégeket.

IgalMakó: minden kedden más-más masszázst és fürdőkezelést lehet akciós áron kipróbálni a Hagymatikumban. Holnap 50 százalékos kedvezménnyel érhető el a 30 perces svéd masszázs, a 30 és 50 perces aromamasszázs, valamint a vörösboros kádfürdő.

Zalakaros: az előttünk álló hétvégére változatos programokkal készül a fürdő.

Március 21. (szombat)
9:30-16:00 – „A legjobb vizes élményem” rajzverseny gyerekeknek (Fedett gyermekvilág)
10:00-16:00 – Testzsír százalék mérés, vérnyomás mérés, életmód tanácsadás. Zalakarosi gyógyvíz hozzáadásával készült termékek bemutatója. Tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness kezelésekről. (Fedett fürdő, súlyfürdő előtti pihenőtér)
10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
13:00 – Mocsárjárás (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Csobbanj bombát” vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Családi activity (Fedett gyermekvilág)
16:30 – Rajzverseny eredményhirdetése (Fedett gyermekvilág)

Március 22. (vasárnap)
10:00-16:00 – Testzsír százalék mérés, vérnyomás mérés, életmód tanácsadás. Zalakarosi gyógyvíz hozzáadásával készült termékek bemutatója. Tájékoztató a gyógyvízről, gyógy-és medical wellness kezelésekről. (Fedett fürdő, súlyfürdő előtti pihenőtér)
10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás: mini akvárium, „hógömb” készítés (Fedett gyermekvilág)
13:00 – KVÍZóra (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Vizes 7-es” vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Mini diszkó a medencében (Fedett gyermekvilág)