• Farsangtól gyerekfoglalkozásokon át a zumbázásig sokféle programmal készülnek erre a hétre a termálfürdők.
  • Hévízen ezen a héten lehet utoljára korcsolyázni.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben folytatódik a tematikus hétvégék sorozata. Most szombaton (február 28.) Hawaii napot, vasárnap (március 1.) pedig Angry Birds napot tartanak. Ez egész napos programokat jelent, azaz többek között frizbi versenyt, vízi aerobikot, csúszda versenyt, víz baseballt, mini discót és egyéb gyermekfoglalkozásokat.

Debrecen: minden nap – 18 órától – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Február 28-án (szombaton) ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél. Szintén szombati program lesz, hogy délelőtt kézműves foglalkozásokat tartanak a gyerekeknek.

Harkány: minden csütörtökön a vendégek megismerkedhetnek a fürdőben kínált wellness kezelések egyikével. Legközelebb (február 26-án) a csokoládés masszázs lesz soron, amit 14:20-tól lehet kipróbálni. Február 27-én biorezonanciás állapotfelmérés is lesz a fürdőben, az analízis ingyenes.

Harkányi GyógyfürdőHévíz: akik szeretnének az üdülőhelyen korcsolyázni, azoknak már csak néhány napjuk van erre, a fedett jégpálya ugyanis március elsejéig, azaz most vasárnapig tart nyitva.

Igal: tavaszváró hétvége lesz a gyógyfürdőben. A program három napig tart: péntektől vasárnapig. Pénteken és szombaton a szokásosnál tovább, azaz 9-tól 20 óráig lesz nyitva a fürdő. Pénteken aqua zumbán és szaunaszeánszokon lehet részt venni. Szombaton gyerekprogramokat, szaunaszeánszokat és aqua zumbát tartanak. 17 órától pedig a külső medencénél lesz zenés program. Vasárnap 10-től 16 óráig gyerekprogramokkal szórakoztatják a legkisebb vendégeket.

Kecskemét: szombaton rendezik a fürdőben az úszás ünnepét. A fő attrakció az lesz, hogy két profi hosszútávúszó 24 órán keresztül úszni fog, de ismert vízilabdázókkal és úszókkal is lehet majd találkozni.

Makó: február 28-án, azaz szombaton farsangi akció lesz a Hagymatikum Fürdőben. 10 órától kreatív foglalkozásokat tartanak, napközben játékos gyerektornát és vízi tornát, 15 órakor pedig jelmezversenyt a gyerekeknek. Ezen a napon a 14 év alattiaknak 500 forintba kerül a belépőjegy.