• Zalakaroson tavaszváró hétvégét rendeznek, a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt kínálnak programokat.
  • Harkányban és Makón akciósak egyes wellness kezelések.
  • Szaunaszeánszokat pedig több fürdőben is tartanak.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben szombaton (február 21.) és vasárnap (február 22.) tematikus napokat tartanak, ami egész napos programokat takar. Szombaton “tánc nap”, vasárnap pedig “rally nap” lesz. Előbbi vizes táncokat, zumbát, discót és gyerekprogramokat, utóbbi vízi vetélkedőket, aerobikot foglal majd magában.

AquaworldDebrecen: minden nap – 18 órától – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Február 21-én (szombaton) ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél. Ugyanezen a napon a szállóvendégek részére diétás napot tartanak. Ezen a napon hasznos tanácsokat kaphatnak az ételintoleranciával élők, a cukorbetegek, illetve az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők. A nap sztárvendége Pataki Zita lesz.

Harkány: szerdán 14 és 16 óra között ingyenes állapotfelmérésen lehet részt venni a gyógyfürdőben, azon belül is a rendelőben. A vizsgálat időtartama 15 perc. (Előzetes bejelentkezés szükséges!) Minden csütörtökön a vendégek megismerkedhetnek a fürdőben kínált wellness kezelések egyikével. Legközelebb (február 19-én) a cellulitiskezelés lesz soron, amit 14:20-tól lehet kipróbálni.

Hévíz és Hajdúszoboszló: 3+1 éjszakás előszezoni akciót hirdetett a két város. Az erről szóló hírt ide kattintva olvashatja.

Kecskemét: pénteken, szombaton és vasárnap szaunaprogramokat tartanak a Kecskeméti Fürdőben. A szeánszok mindhárom nap 18 órától kezdődnek.

Kecskeméti FürdőMakó: a megszokott ingyenes szaunaprogramok mellett péntekenként és vasárnaponként feláras szaunaszeánszokat tartanak a Hagymatikumban. A különleges délutáni szaunaszeánszokra alkalmanként 400 forintért váltható belépő. Februárban is tart a termálfürdő “masszázs kedd” akciója, aminek keretében bizonyos masszázsfajták és kádfürdők 50 százalékos kedvezménnyel érhetők el. Ezen a héten a svéd, az aroma és a kávés masszázs, valamint vörösboros fürdő lesz soron.

Zalakaros: február 21-22-én tavaszváró hétvégét tartanak a termálfürdőben. A következő programokkal:

Február 21. (szombat)

9:30-16:00 – „Kedvenc virágom” rajzverseny (Fedett gyermekvilág)
10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás: tulipán-, rózsa hajtogatás,papírcsibe-és papírgólya készítés (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Csúszdaverseny (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Vizes 7-es” vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Családi activity (Fedett gyermekvilág)
16:30 – Rajzverseny eredményhirdetése (Fedett gyermekvilág)

Február 22. (vasárnap)   

10:30 – Aquafitness (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglalkozás: tulipán-, rózsa hajtogatás,papírcsibe-és papírgólya készítés (Fedett gyermekvilág)
13:00 – Mese memóriajáték (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Célra tarts” vízi ügyességi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Mini diszkó (Fedett gyermekvilág)