• Az előszezonban 3 éjszakás foglalás mellé egyes szálláshelyek 1 éjszakát ajándékba adnak Hévízen és Hajdúszoboszlón.
  • Mindkét településen további grátisz szolgáltatásokat is igénybe vehetnek az akció keretében szállást foglaló vendégek.

Közös előszezoni akcióval állt elő Hévíz és Hajdúszoboszló. Mindkét település 3+1 éjszakás szállásakciót hirdet, amit kiegészítenek ajándék szolgáltatással is. Az újdonságot az jelenti, hogy az akció kampányának szervezésében együttműködnek a települések.

Hévíz nyárHévízen és Hajdúszoboszlón eltérő az ajánlat időtartama. Hévízen március elsejétől április utolsó napjáig tart az akció. Jelenleg 28 szálláshely kínál a 3 éjszakás foglalások mellé 1 éjszakát ajándékba. Ezen felül 50 százalékos áron válthatnak a Tófürdőbe Nympha belépőt, amit zárás előtt 2 órával lehet megvásárolni és a jegy 1600 forint helyett 800 forintba kerül. Ingyen használhatják a városi bringakölcsönzési rendszert, a HeBit, továbbá segway-túrák esetén is kedvezményt adnak.

AquaPalace HajdúszoboszlóHajdúszoboszlón már tart az akciós időszak, ugyanis február 3. és április 3. között érvényes. Az üdülőhely 39 szálláshelye csatlakozott az akcióhoz. Náluk ajándékként az Aqua-Palace-ba váltott jegyek esetén a szauna és a sókabin használata ingyenes, valamint két múzeum egy belépő vásárlása esetén ajándékba ad még egy belépőt. A Tourinform iroda pedig 1 órás kerékpárkölcsönzés esetén további 1 órát ad grátiszban.