• Az Aquaworldben ezen a héten is minden nap lesznek programok.

  • Sárváron újra indul a „nyugdíjas kedd” akció.

  • Miskolctapolcán a Barlangfürdő majdnem három hétig zárva lesz.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben ezen a héten is – azaz január 11-ig – folytatódnak a téli szünetben már megszokottá vált programok. Ezek közé tartoznak a gyerekfoglalkozások, a vízi aerobik, vízi vetélkedők (például kötélhúzás), zumba.

Debrecen: továbbra is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Január 10-én (szombaton) vízi aerobikot tartanak az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace-ban szombaton 15 órától zenés animációs programot tartanak a gyerekeknek. (Aki szoboszlói üdülést tervez, annak érdemes tudni, hogy már most számos akciót meghirdettek az itteni szálláshelyek. Ezeknek a listáját ide kattintva találja ).

Hajdúszoboszló városHévíz: január 6-tól egészen február 28-ig a Nagyparkolóban ingyen lehet parkolni. (A város többi parkolóhelyén viszont január 6-tól újra fizetni kell). Különösen jó hír ez a kedden, csütörtökön, szombaton nyitva tartó termelői piacra igyekvőknek, illetve azoknak, akik a fedett jégpályát veszik igénybe.

Miskolctapolca: nem akció, nem program, de fontos információ, hogy a Barlangfürdő január 12-től január 30-ig karbantartás miatt zárva lesz!

Miskolctapolca BarlangfürdőSárvár: folytatódik a termálfürdő „nyugdíjas kedd” akciója. Ezt azt jelenti, hogy a nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vendégek minden kedden 900 forintért válthatnak belépőjegyet. A kedvezmény május 31-ig minden egyes keddi napon igénybe vehető.