• Több termálfürdőben is lesznek szilveszter esti programok.

  • Néhol Újév napján is.

  • Aki biztosra akar menni, annak érdemes az esti programokra elővételben jegyet váltani.

szilveszter termálfürdőBükfürdő: szilveszterkor 11 órától rock & roll koncert, majd bingó lesz a termálfürdőben. 2015 első napján pedig hastánc-show-t rendeznek a fürdőben.

Harkány: december 31-én is lesz szaunafelöntés méghozzá az “édes élet” jegyében.

Hajdúszoboszló: több program is lesz a Hungarospa fürdőkomplexumban. Szilveszterkor habparty-t rendeznek az Aqua-Palace élményfürdőben. 20 órától másnap hajnali 4-ig tart a buli, amire 9000 forintért válthatók belépőjegyek. Az ár egy welcome drinket, éjféli pezsgőt és a szilveszteri étkezést is magában foglalja.

2015 első három napján is lesznek programok a fürdőben, csütörtöktől szombatig ugyanis minden este habparty lesz az Aqua-Palace-ban. Ezeken a napokon éjfélig tart nyitva a fürdő. Szintén január 1-3. között tartják a Szaunázók Éjszakáit, amikor délutánonként szaunaszeánszokon lehet részt venni.

Hajdúszoboszló főterén “Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés” néven is lesz program. Kökény Attila és az Intim Torna Illegál is koncertet ad, de tűzijáték is lesz. A programról további részleteket ide kattintva talál.

December 31-ig tart a nyereményjáték a település turisztikai oldalán, erről ide kattintva olvashat!

Hévíz: idén is lesz városi szilveszteri rendezvény Hévízen! A programot a nagy parkolóban tartják. 21 órától Kovács Kati ad koncertet, 22:30-tól az Express zenekar, éjfélkor tűzijáték és lézer-show lesz, éjfél után pedig nosztalgia disco. Ráadásul a részvétel ingyenes és a parkolásért sem kell fizetni Hévízen.

Igal: a termálfürdőben napközben tartanak szilveszteri programokat. 11 órától fellép Weisz Viktor, 12 órától pedig bulis zenéket adnak. A fürdő ezen a napon 14 óráig tart nyitva.

Makó: szilveszteri buli lesz a Hagymatikum fürdőben. A program 20:00-tól hajnali 4-ig tart. Jegyek korlátozott számban már csak a fürdő pénztárában válthatók!

Sárvár: a szilveszteri programot két helyszínen tartják. A gyógyfürdő-szárnyban retró disco lesz, fellép Südi Iringó, éjfél után pedig Wolf Kati. A családi élményfürdőben ezzel párhuzamosan habparty-t tartanak. Külön programok lesznek a gyerekeknek, s a játszóház ezen a napon fél 1-ig tart nyitva.

Tamási: itt is 20 órától hajnali 4-ig tart a szilveszteri program. Fény- és habparty-t is tartanak, de tűzijáték is lesz a Tamási Termálfürdőben.

Zalakaros: retró party-t tartanak szilveszterkor a fürdőben. A program 20 órakor kezdődik, 22 órától két órás műsort ad Dévényi Tibor, a buli pedig 4 órakor zárul. Játékokat, nyereményjátékokat, tombolát, tűzijátékot is ígérnek a szervezők, valamint korlátlan étel és italfogyasztással várják a vendégeket. A jegyár ennek megfelelően 30-ig 14.500 forint fejenként, szilveszterkor pedig 19.900 forint.