• Debrecenben éjszakai fürdőzést, Hévízen pedig jégdiscót tartanak.

  • Hajdúszoboszlón most 800 forintot lehet spórolni.

  • Tamásiban megint habparty lesz a termálfürdőben.

  • A hónap végéig ne menjen a Barlangfürdőbe.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben hétvégén (január 17-18.) megint lesznek programok 10-től 18 óráig. A fürdőben többek között vízi aerobikkal, zumbázással, limbó versennyel, gyerekfoglalkozásokkal, mini discóval, vízi kötélhúzással várják a vendégeket.

Debrecen: továbbra is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Január 17-én (szombaton) vízi aerobikot tartanak az élményfürdő hullámmedencéjénél. Ugyanezen a napon éjszakai fürdőzés is lesz az Aquaticumban, ami 19 órától éjfélig tart. A belépőjegy 1500 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace-ban szombaton 15 órától zenés animációs programot tartanak a gyerekeknek. Szintén a fürdőhöz kapcsolódó friss hír, hogy január 12. és március 6. között az Aqua-Palace vendégei ingyen vehetik igénybe a szaunavilág szolgáltatásait. (Amúgy 800 forintba kerül egy szauna-jegy, tehát ennyit lehet most spórolni).

Hajdúszoboszló HungarospaHarkány: szerdán 14 és 16 óra között ingyenes állapotfelmérésen lehet részt venni a gyógyfürdőben, azon belül is a rendelőben. A vizsgálat időtartama 15 perc. (Előzetes bejelentkezés szükséges!) Hétvégén (január 17-18.) ismét lesznek szaunafelöntések – Németh Csaba szaunamester vezetésével.

Hévíz: január 6-tól egészen február 28-ig a Nagyparkolóban ingyen lehet parkolni. Különösen jó hír ez a kedden, csütörtökön, szombaton nyitva tartó termelői piacra igyekvőknek, illetve azoknak, akik a fedett jégpályát veszik igénybe. Utóbbiban egyébként január 17-én 18 és 21 óra között jégdiscót tartanak. A belépés ingyenes.

Miskolctapolca: nem akció, nem program, de fontos információ, hogy a Barlangfürdő január 12-től január 30-ig karbantartás miatt zárva tart!

Sárvár: folytatódik a termálfürdő “nyugdíjas kedd” akciója. Ezt azt jelenti, hogy a nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vendégek minden kedden 900 forintért válthatnak belépőjegyet. A kedvezmény május 31-ig minden egyes keddi napon igénybe vehető.

Tamási: január 17-én 20 és 23 óra között habparty lesz a a termálfürdőben. Ilyen volt a szilveszteri habparty Tamásiban:

Tamási termálfürdőFotó: a fürdő Facebook oldala.