• Az Aquaworldben mostanában mindig van hétvégi program.

  • A Harkányi Gyógyfürdőben állapotfelmérésen lehet részt venni.

  • A Barlangfürdő pedig még ezen a héten is zárva tart.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben hétvégén (január 24-25.) megint lesznek programok 10-től 18 óráig. A fürdőben többek között vízi aerobikkal, csúszda versennyel, családi bajnoksággal, gyerekfoglalkozásokkal, mini discóval, vízi focival várják a vendégeket.

Debrecen: továbbra is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Január 24-én (szombaton) vízi aerobikot tartanak az élményfürdő hullámmedencéjénél. Ugyanezen a napon a szállóvendégek számára aqua manó party-t, azaz családi animációs programokat is szerveznek 19-től 22 óráig.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace-ban szombaton 15 órától “Karibi Party” néven zenés animációs programot tartanak a gyerekeknek. Szintén a fürdőhöz kapcsolódó friss hír, hogy január 12. és március 6. között az Aqua-Palace vendégei ingyen vehetik igénybe a szaunavilág szolgáltatásait.

Harkány: szerdán 14 és 16 óra között ingyenes állapotfelmérésen lehet részt venni a gyógyfürdőben, azon belül is a rendelőben. A vizsgálat időtartama 15 perc. (Előzetes bejelentkezés szükséges!) Hétvégén (január 24-25.) ismét lesznek szaunafelöntések – Tóth János szaunamester vezetésével.

Hévíz: január 6-tól egészen február 28-ig a Nagyparkolóban ingyen lehet parkolni. Különösen jó hír ez a kedden, csütörtökön, szombaton nyitva tartó termelői piacra igyekvőknek, illetve azoknak, akik a fedett jégpályát veszik igénybe.

Komárom: január 24-én szombaton szaunaszeánszokat tartanak a Komáromi Gyógyfürdőben. A szeánszok 17:15-kor és 18:15-kor kezdődnek.

Miskolctapolca: nem akció, nem program, de fontos információ, hogy a Barlangfürdő január 12-től január 30-ig karbantartás miatt zárva tart!

zarvaSárvár: folytatódik a termálfürdő “nyugdíjas kedd” akciója. Ezt azt jelenti, hogy a nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vendégek minden kedden 900 forintért válthatnak belépőjegyet. A kedvezmény május 31-ig minden egyes keddi napon igénybe vehető.

Tamási: január 23. és 25. között szaunaszeánsz maratont tartanak a termálfürdőben.