• Hétvégén újra kinyit Miskolctapolcán a Barlangfürdő.

  • Akinek van DM-es pontgyűjtő kártyája, az most kedvezményt kaphat Bükfürdőn és Debrecenben.

  • Hajdúszoboszlón még tart a szaunás akció.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben ezen a hétvégén (január 31.-február 1.) ismét lesznek programok 10-től 18 óráig. A fürdőben többek között vízi aerobikkal, csúszda versennyel, családi bajnoksággal, gyerekfoglalkozásokkal, mini discóval, családi rögbivel várják a vendégeket. Hamarosan (február 13-án) pedig ismét lesz éjszakai fürdőzés is az Aquaworldben.

Bükfürdő: akinek van a DM drogerie marktnál pontgyűjtő kártyája, annak jó hír, hogy akciós belépőjegyre jogosító kupont válthat ki magának a DM üzletekben 50 pontért. A csomag tartalma: 2 db élményfürdő és szauna napijegy, és 2 db kényeztető masszázs. Ennek a teljes ára 17.600 forint lenne, viszont a DM-es kuponnal csak 8.800 forintba kerül. A kupont 2015. február 15-ig lehet kiváltani, a fürdőben beváltani pedig március 31-ig.

Debrecen: továbbra is minden nap – késő délután – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Január 31-én (szombaton) ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél. Ugyanezen a napon reggel kézműves foglalkozásokat tartanak a gyerekeknek, illetve a szállóvendégek számára aqua manó party-t, azaz családi animációs programokat is szerveznek 19-től 22 óráig.

Aquaticum GyógyfürdőBükfürdőhöz hasonlóan az Aquaticumban is lehet a DM kártyával kedvezményt igénybe venni. Ez náluk is 50 pontba kerül, amiért a következőt ajánlják: élményfürdő és szaunacentrum napijegy 3500 helyett 2450 forint. Vagy termálfürdő és szaunavilág napijegy 2750 forint helyett 1925 forint. A kiváltás és a beváltás határideje megegyezik a bükfürdőivel.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace-ban szombaton 15 órától “Film-Musical Party” néven zenés animációs programot tartanak a gyerekeknek. Szintén a fürdőhöz kapcsolódó friss hír, hogy január 12. és március 6. között az Aqua-Palace vendégei ingyen vehetik igénybe a szaunavilág szolgáltatásait.

Harkány: szerdán 14 és 16 óra között ingyenes állapotfelmérésen lehet részt venni a gyógyfürdőben, azon belül is a rendelőben. A vizsgálat időtartama 15 perc. (Előzetes bejelentkezés szükséges!) Szombaton (január 31.) ismét lesznek szaunafelöntések – Patocskai Gabi szaunamester vezetésével.

Miskolctapolca: a Barlangfürdő január 12-től január 30-ig karbantartás miatt zárva tart! Viszont ez azt is jelenti, hogy ezen a hétvégén már ismét lehet menni a fürdőbe.

Miskolctapolca gyógyfürdőSárvár: folytatódik a termálfürdő “nyugdíjas kedd” akciója. Ezt azt jelenti, hogy a nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vendégek minden kedden 900 forintért válthatnak belépőjegyet. A kedvezmény május 31-ig minden egyes keddi napon igénybe vehető.