• Keddenként akcióznak a Hagymatikumban és a Sárvári Termálfürdőben is.

  • Hajdúszoboszlón nincs felára a szaunázásnak.

  • Hévízen pedig buli lesz a jégpályán.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben ezen a hétvégén (február 7-8.) is lesznek programok 10-től 18 óráig. A fürdőben többek között kajakversennyel, búvárvetélkedővel, vízi aerobikkal, vízi focival, gyermekprogramokkal várják a vendégeket.

Bükfürdő: akinek van a DM-drogerie marktnál pontgyűjtő kártyája, annak jó hír, hogy akciós belépőjegyre jogosító kupont válthat ki magának a DM üzletekben 50 pontért. A csomag tartalma: 2 db élményfürdő és szauna napijegy, és 2 db kényeztető masszázs. Ennek a teljes ára 17.600 forint lenne, viszont a DM-es kuponnal csak 8.800 forintba kerül. A kupont 2015. február 15-ig lehet kiváltani, a fürdőben beváltani pedig március 31-ig.

Debrecen: minden nap – 18 órától – szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az Aquaticum szaunavilágában. Február 7-én (szombaton) ingyenes vízi aerobik lesz az élményfürdő hullámmedencéjénél. Bükfürdőhöz hasonlóan az Aquaticumban is lehet a DM kártyával kedvezményt igénybe venni. Ez náluk is 50 pontba kerül, amiért a következőt ajánlják: élményfürdő és szaunacentrum napijegy 3500 helyett 2450 forint. Vagy termálfürdő és szaunavilág napijegy 2750 forint helyett 1925 forint. A kiváltás és a beváltás határideje megegyezik a bükfürdőivel.

Hajdúszoboszló: az Aqua-Palace vendégei március 6-ig ingyen vehetik igénybe a szaunavilág szolgáltatásait.

Harkány: szerdán 14 és 16 óra között ingyenes állapotfelmérésen lehet részt venni a gyógyfürdőben, azon belül is a rendelőben. A vizsgálat időtartama 15 perc. (Előzetes bejelentkezés szükséges!) Minden csütörtökön a vendégek megismerkedhetnek a fürdőben kínált wellness-kezelések egyikével. Legközelebb (február 5-én) a vákuummasszázs lesz soron, amit 14:20-tól lehet kipróbálni.

Hévíz: január 7-én (szombaton) jégdisco lesz a fedett korcsolyapályán. A program 18 órától 21-ig tart és a részvétel ingyenes. A jégpálya egyébként március elsejéig lesz nyitva.

Makó: a Hagymatikum Fürdőben februárban minden kedden masszázs akciót tartanak. Ezeken a napokon más és más masszázsok és kádfürdők érhetők el 50 százalékos kedvezménnyel. Holnap a svéd- valamint az aromamasszázs és az iszapkád kezelés lesz soron.

Sárvár: folytatódik a termálfürdő “nyugdíjas kedd” akciója. A nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkező vendégek minden kedden 900 forintért válthatnak belépőjegyet. A kedvezmény május 31-ig minden egyes keddi napon igénybe vehető.