Hévízen még tart a határnyitás emlékére szervezett kiállítás, Zalakaroson biciklitúrát, Bükfürdőn éjszakai fürdőzést, máshol szüreti felvonulást szerveznek. Termálfürdős programok a jövő héten.

Budapest: az Aquaworld Élményfürdőben szeptember 20-21-én „Bongó az avarban” címmel családi hétvégét tartanak. A programok mindkét nap 10 órától kezdődnek és nagyrészt gyerekprogramokat tartalmaznak.

Bükfürdő: szeptember 19-én éjszakai fürdőzés lesz az élményfürdőben. A program 20 órától éjfélig fog tartani és lesz lézershow, kívánságdisco, tűzzsonglőrök, élménycsúszda és két DJ szórakoztatja a vendégeket. Az esti programra 1500 forintért váltható belépőjegy.

Hévíz: még jövő héten is tart az osztrák-magyar határnyitás 25. évfordulójára szervezett szabadtéri emlékkiállítás.

„A kiállított, kívülről-belülről ingyenesen megtekinthető lakókocsik, és berendezésük mindannyiunkat a ’80-as évek kemping hangulatába repít. Míg kívül a tipikus kemping felszerelések találhatók, addig a lakókocsik belsejében eredeti használati tárgyak, ruhadarabok várják a látogatókat. A fekete-fehér, hordozható Videoton televízió pedig a korabeli slágerek mellett, még a Tévé Torna egy 1989-es adását is megidézi számunkra” – olvasható a Hévíz.hu-n.

Szeptember 14-én Egészség Expó címmel interaktív kiállítást is szerveznek a Fedett fürdő aulájában.

Trabant HévízIgal: hagyományőrző szüreti felvonulást rendeznek szeptember 20-án (szombaton). A menet a speciális iskola elől indul és oda is érkezik vissza, de érinti a termálfürdő parkolóját is.

Kiskunmajsa: szintén szeptember 20-án tartják a szüreti mulatságot a Jonathermál fürdő szomszédságában. A programot kézműves vásár, traktorverseny és veterán motoros találkozó fogja színesíteni. A részletes program megtalálható a termálfürdő honlapján.

szüret KiskunmajsaSárvár: jövő hétre nincs meghirdetve külön program, viszont érdemes megjegyezni, hogy szeptember első hetétől kezdve újraindult a termálfürdő „nyugdíjas kedd” akciója. Ennek keretében a hét második napján a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők 1650 forint helyett 800 forintért válthatnak belépőt a fürdőbe.

Sárvári Wellness és TermálfürdőZalakaros: kerékpáros napot tartanak szeptember 20-án. A gyülekező a benzinkúttal szembeni új kerékpárút kezdeténél lesz 14:00-kor. Aki letekeri a 35 km-es Kis-Balaton kört az visszatérve kedvezményes belépőjegyet válthat a termálfürdőbe.