Összegyűjtöttük, hogy mely fürdőkben lesznek szeptemberben és októberben éjszakai fürdőzések. Néhány helyen minden héten nyitva tartanak éjszaka is, egyes fürdőkben sztárvendégek is fellépnek.

Budapest: az Aquaworld Élményfürdőben októberben lesz a következő Splash éjszakai fürdőparty, viszont a pontos napot még nem közölték. Mindenesetre azt már most tudni, hogy gondolnak azokra is, akik nem autóval mennének a fürdőbe, ezért az Aquaworld és a Nyugati pályaudvar között oda-vissza éjszakai buszjáratokat szerveznek.

Budapest: a Rudas Fürdő minden pénteken és szombaton 22 órától hajnali 4-ig nyitva tart. A belépőjegy 3700 forintba kerül.

Rudas FürdőBükfürdő: szeptember 19-én éjszakai fürdőzés lesz az élményfürdőben. A program 20 órától éjfélig fog tartani és lézershow, tűzzsonglőrök, élménycsúszda és két DJ szórakoztatja a vendégeket. Az esti programra 1500 forintért váltható belépőjegy.

Harkányi Gyógyfürdő: szeptember 19. és december 19. között minden pénteken lesz éjszakába nyúló nyitva tartás. A harkányi „éjszakai műszak” 20 órától éjfélig tart.

Sárvári Termálfürdő: október 24-én, pénteken lesz éjszakai fürdőzés, s az este folyamán fellép Nagy Feró is. A rendezvény 19 órától éjjel 2-ig tart. A belépő 1500 forintba kerül, de Sárváron jól járnak azok, akiknek már van aznapra szóló jegyük, mert ők 500 forintért léphetnek be.

Siklós Thermal Spa: a termálfürdőben legközelebb szeptember 19-én lesz éjszakai fürdőzés. 20 órától éjjel 1-ig, éjfélkor tombolasorsolással. A belépőjegy 1500 forintba kerül.

Tamási Termálfürdő: szeptember 19-én és szeptember 26-án is éjfélig tart nyitva a fürdő.

Zalakarosi Termálfürdő: október 31-én, pénteken tartanak Halloween Fürdőpartyt. Az est sztárvendégei Majka & Curtis lesznek. A fürdőzés 21 órakor kezdődik és a legkitartóbbak éjjel 2-ig maradhatnak. A két sztárvendég pedig előreláthatólag 22 órakor fog fellépni. A jegyárak a megszokott módon alakulnak: felnőtteknek 1990 forint, diákoknak 1690 forint.

Zalakarosi éjszakai fürdőzés