Fürdős programok és akciók 2016. február 15. és 21. között.

  • A héten az egyik termálfürdőben pálinkás-mézes éjszakai fürdőzést tartanak.

  • Máshol az 50 év feletti vendégeknek kínálnak kedvezményes belépőjegyet.

Budapest – Aquaworld: ezen a hétvégén is – már megszokott módon – játékos programokat szervez az élményfürdő. Szombaton és vasárnap, 10 és 18 óra között vízi tornával, vizes vetélkedőkkel, lurkó műhellyel várják az érdeklődőket.

Bükkszék: szaunás akciót hirdetett februárra a település termálfürdője. Hétfőtől csütörtökig 9:00 és 11:00 között, pénteken és szombaton 17:30 és 21:30 között, vasárnaponként pedig 15:30 és 18:30 között ingyenes a szaunavilág használata. A szaunavilágban finn szauna, gőzkabin, aromaterápiás kabin, Salvus inhalatórium és infralámpás sószoba működik.

Bükkszék termálfürdőGyőr: február 19-én, pénteken „A pálinka mézédes csodája” címmel tartanak éjszakai fürdőzést a Rába Quelle fürdőben. Az este folyamán tartandó szaunaszeánszok „főszereplői” a méz és a pálinka lesznek, a felöntések után pedig gyümölcstálakkal kedveskednek a vendégeknek és pálinka akciókat is kínál a fürdő. Az éjfélig tartó fürdőzésre a belépőjegy 2000 forintba kerül, a szauna használatért pedig további 500 forint fizetendő.

Harkány: szombaton és vasárnap is lesznek szauna ceremóniák a fürdőben. Február 20-án narancs-citromos, február 21-én gyömbér-szantálos felöntéssel várják a vendégeket. A gyógyfürdő februári akcióiról ide kattintva olvashat további részleteket.

Igal: egész februárban akciókkal várja a vendégeket az Igali Termálfürdő. Szerdánként az 50 év felettiek 50 százalékos kedvezménnyel, 1100 forintért válthatnak egész napos fürdőbelépőt. Ezen felül minden hétköznap azok a vendégek, akik teljes árú belépőjegyet vásárolnak 500 forinttal olcsóbban vehetik igénybe a 30 és 40 perces masszázst, a 30 és 40 perces illóolajos masszázst, valamint a 40 perces nyirokmasszázst.

Makó: a Hagymatikum fürdő „masszázs kedd” nevű akciójának köszönhetően február 16-án féláron vehető igénybe a 30 perces svéd masszázs és a 30 perces aromamasszázs, az 50 perces kényeztető Sissi masszázs, valamint a csoportos víz alatti gyógytorna.

Tamási: február 19-én, azaz pénteken szauna est lesz a Tamási Termálfürdőben.

Tiszakécske: február 20-án, szombaton farsangi éjszakai fürdőzést tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben. Ezen a napon éjfélig lesz nyitva a fürdő. A jelmezt, vagy maszkot viselő vendégek ajándékot kapnak, a fürdőben 2+1 koktél akcióval, funky discóval és szauna programokkal várják az érdeklődőket.