Fürdős programok és akciók 2016. február 8. és 14. között.

  • Rengeteg fürdőben lesznek ezen a héten Valentin-napi programok.

  • Sok helyen tartanak éjszakai fürdőzést, de némelyik termálfürdő akciós belépőjegyeket is kínál.

Berekfürdő: február 12-én (pénteken) Valentin-napi éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben. 20:30 és éjjel 1 között DJ szórakoztatja a vendégeket a fedett medencetérben.

Budapest – Aquaworld: február 12-én tartanak éjszakai fürdőzést a fővárosi élményfürdőben. A Valentin-napi fürdőpartyra 22 órától várják a vendégeket. Az est folyamán fellép DJ Whiteboy, de táncoslányok és hűs koktélok is lesznek. Az Aquaworldnél megszokott módon ingyenes buszjáratokat is indítanak. A Nyugati pályaudvartól a fürdőhöz 21, 22 és 23 órakor indulnak buszok, visszafelé pedig 01:30-kor, 02:30-kor és 03:30-kor. További részletek a fürdő honlapján találhat, ahol lehetőség van elővételben is belépőjegyet vásárolni.

Cserkeszőlő: február 13-án, azaz szombaton egész napos Valentin-napi programokkal várják a termálfürdő látogatóit. A nap folyamán vízi aerobikon, szauna szeánszokon lehet részt venni, de akár egy különleges, gyertyafényes masszázs is kipróbálható.

Debrecen: Valentin-napi tripla éjszakai fürdőzést tartanak február 13-án az Aquaticumban. A „tripla” arra utal, hogy három helyszín közül lehet választani: élményfürdő, termálfürdő és szaunavilág. A mediterrán élményfürdőben DJ és hastáncosok szórakoztatják a vendégeket, a termálfürdőben retró zenék lesznek, a szaunában pedig szaunaszeánszokat tartanak. A fürdő ezen az estén 19 órától éjjel 1-ig tart nyitva.

Győr: a Rába-Quellében február 12-én lesz Valentin-napi éjszakai fürdőzés. Fáklyafényes fürdőzéssel, pezsgőkkel, pezsgős koktélokkal, különleges szaunaprogramokkal készül erre az estére a fürdő.

Harkány: ezen a hétvégén is lesznek szaunafelöntések a fürdőben. Szombaton édeskömény-narancsvirágos, vasárnap jázmin-fréziás ceremónián lehet részt venni. A Harkányi Gyógyfürdő februárban is többféle akciós ajánlatot kínál, ezekről ide kattintva olvashat további részleteket.

Hajdúszoboszló – Hungarospa: február 14-én az Aqua-Palace-ban romantikus szaunaszeánszokat tartanak 16, 17 és 18 órakor, sőt ezen a napon a párok 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a az „érzéki kényeztetés” csomagot. További részleteket a fürdő honlapján talál.

Igal: a népszerű somogyi üdülőhelyen nem csak egy estét, vagy egy napot, hanem egy egész hosszú hétvégét szentelnek a Valentin-napnak. Február 12-14. között kedvező áron kínálnak – extra szolgáltatásokat is magában foglaló – belépőjegyeket. Mindhárom nap szaunaszeánszok is lesznek, délutánonként gyertyafényes fürdőzést tartanak, vasárnap 15 órától pedig fellép Weisz Viktor és Sándor Éva. (A lenti fotó az Igali Termálfürdőben készült).

Igali TermálfürdőMakó: Valentin-napi akcióval várja a fürdőzőket február 13-án és 14-én a Hagymatikum fürdő. Két belépőjegy vásárlása esetén a második árából 50 százalékos kedvezményt adnak. A páros masszázst igénybe vevők számára pedig aznap a szaunavilág használata ingyenes.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben február 11-én Torkos Csütörtököt tartanak, ami azt jelenti, hogy az étlapon szereplő ételek árából 50 százalékos kedvezményt jár. Február 14-én (vasárnap) pedig Valentin-napi akcióval készülnek: minden belépő mellé egy sorszámot adnak, s a nyertes eltölthet egy éjszakát a szomszédos Barack Hotelben.

Sárvár: február 12-én Valentin-napi zenés éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben. A program 19 órakor kezdődik, a szauna éjjel 1-ig, a fürdő pedig éjjel 2-ig tart nyitva.

Zalakaros: pénteken 21 óra és éjjel 2 között éjszakai fürdőzést tartanak, ahol fellép Dobrády Ákos. Ráadásul szombaton és vasárnap is lesznek Valentin-napi programok a termálfürdőben.

Február 13. (szombat)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglakozás: szívecskés képeslap-, ajándékdoboz -, Valentin-napi dekoráció készítés (Fedett gyermekvilág)
11:00 – Csoki krémes szauna szeánsz (Szauna udvar)
13:00 – Valentin-napi kép kirakós (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Mentsd a párod” – vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
14:30 – „Páratlan páros”-zenés-táncos edzésprogram pároknak (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:00 – Mézes fahéjas szauna szeánsz (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – „Szerelmes hangjegyek”- dalfelismerő családi játék (Fedett gyermekvilág)

Február 14. (vasárnap)
9:30-16:00 – „Szív küldi szívnek”- versíró verseny (Fedett gyermekvilág)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Kreatív foglakozás: szívecskés képeslap-, ajándékdoboz -, Valentin-napi dekoráció készítés (Fedett gyermekvilág)
11:00 – „Tenger fuvallata”-tengeri sós szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:30 – Dance aerobic (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
13:00 – Csúszdabajnokság (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Cupido nyomában”- kincsvadászat (Fedett gyermekvilág)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Táncverseny (Fedett gyermekvilág)
16:30 – Versíró verseny eredményhirdetése (Fedett gyermekvilág)