Fürdős programok és akciók október 25. és 28. között.

  • A héten aztán lehet válogatni az éjszakai fürdőzések közül.

  • Sok termálfürdőben animációs programokkal készülnek az őszi tanítási szünet idejére.

Bükfürdő: az őszi tanítási szünet alatt gyerekprogramok lesznek a Bükfürdő Thermal & Spában. Csúszdaversennyel, csillámtetoválással, kreatív kuckóval várják a legfiatalabb fürdővendégeket. A részletes program megtalálható a honlapjukon.

Cserkeszőlő: október 27-én, azaz szombaton tökfaragás lesz a település termálfürdőjében. 13 órától a kunszentmártoni ütőegyüttes fellépését is megtekinthetik a Cserkeszőlőre látogató fürdőzők.

Debrecen: november 30-ig kedvezményes jegyeket kínál a nyugdíjas vendégkör számára az Aquaticum Termálfürdő. Az ajánlat hétköznapokra (kivéve ünnep- és munkaszüneti napok) érvényes és 30 százalékos kedvezményt jelent. Az egész napos belépő így most a  nyugdíjasok számára 1155 forintba, a szaunába is érvényes jegy pedig 1820 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: október 27-én (szombaton) Halloween Habpartyt rendeznek az Aqua-Palace élményfürdőben. Az esti program 20-tól 22 óráig tart. Az éjszaka folyamán DJ biztosítja a zenét, de lézershow-t is tartanak.

Igal: október 27-én Halloween Party lesz az Igali Gyógyfürdőben. Ezen a szombaton 22 órakor zárnak, a nap folyamán aquafitneszen és szaunaszeánszokon vehetnek részt a vendégek, a gyerekek számára pedig külön foglalkozásokat (tökfaragás, arcfestés) is tartanak.

Lenti: szintén ezen a szombaton, azaz október 27-én a Lenti Termálfürdőben is Halloween Partyt rendeznek. A fürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva. Napközben szaunaszeánszokat, zumbát, csúszdaversenyt, kvízjátékot és kézműves foglalkozásokat tartanak. Este DJ biztosítja a zenét és hastáncbemutatóval, aquafitnesszel, maszkversennyel és ingyenes szaunaszeánszokkal gondoskodnak a vendégek szórakozásáról.

Miskolctapolca: akcióval készül az őszi szünet idejére a Barlangfürdő. Október 26. és november 4. között a gyermek és diák napi fürdőbelépők mellé egy gyermek/diák fürdőbelépő kupont adnak ajándékba. A kupon november 6. és december 31. között használható fel.

A Barlangfürdőben is lesz éjszakai fürdőzés most szombaton. A zenés program egészen éjfélig tart és az este folyamán három alkalommal szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti belépő 2000 forintba kerül, de a napijegyek is érvényesek az éjszakai programra.

Sárvár: október 26-án (pénteken) éjszakai fürdőzést rendeznek a sárvári fürdőben. Az este sztárvendége Zoltán Erika lesz. Az éjszakai fürdőzés 19 órakor kezdődik, a szaunavilág éjjel 1-ig, a fürdő éjjel 2-ig tart nyitva. Az esti belépő ára 1900 forint, a szaunába érvényes kiegészítő jegy további 700 forintba kerül.

Tiszakécske: az őszi szünet minden napjára animációs programokkal készül a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő. Vízi tornától kezdve a lurkó klubon át a játékos foglalkozásokig sokféle kikapcsolódási lehetőséget kínál a fürdő.

Zalakaros: október 27-én Best of 90’s Halloween Fürdőparty lesz a Zalakarosi Fürdőben. A zenés éjszakai fürdőzés 21 órakor kezdődik és egészen éjjel 2-ig tart. A vendégek az élményfürdő beltéri és kültéri medencéit, valamint a hozzá tartozó szaunákat használhatják.