• A hónap utolsó szombatján éjszakai fürdőzést tartanak a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben, ahol rendszeresek a szaunaprogramok is.

  • Egy külön csomagajánlattal várják azokat, akik a fürdő közelében töltenék a szilvesztert.

Nagy szerencsénk van abból a szempontból, hogy Magyarországon rengeteg termálfürdő közül válogathatunk. Ráadásul a kisebb, egyszerűbb fürdőktől kezdve a hatalmas fürdőkomplexumokig bezárólag mindenféle létesítményt találhatunk. A vendégek szempontjából ez azért is jó, mert a fürdőknek muszáj egymással is versenyezniük. Márpedig manapság már sok fürdőkedvelő szeretne szaunaprogramokon, éjszakai fürdőzéseken is részt venni.

Programkínálat terén a tiszakécskei Tisza-part Gyógy- és Élményfürdő nagyon odateszi magát. Idén nyáron például gyakorlatilag minden héten rendeztek sztárfellépőkkel tarkított fesztivált. Szerencsére náluk az ősszel sincs hiány a programokból.

Ezek közé tartozik, hogy október 27-én, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek. Ezen a napon meghosszabbított nyitvatartással, filmvetítéssel, koktél- és pizza kuponokkal várják a vendégeket. 19 órától az éjféli zárásig DJ Göme biztosítja a zenét az uszodatérben, 18 órától a finn szaunában, 19 órától a gőzfürdőben rendeznek szaunaprogramokat. A filmvetítés pedig 21 órakor kezdődik a termálmedencénél.

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő egyébként azoknak is jó választás, akik más időszakokban is szeretnek kora estig fürdőzni. Október 15. óta ugyanis meghosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket, a hét minden napján reggel 9-től egészen este 10-ig (a pénztárt este 9-kor zárják).

Tiszakécske éjszakai fürdőzésA szaunaszeánszok kedvelőinek érdemes megnézni a fürdő havi szaunaprogramjainak a „menetrendjét” is. A fürdő szaunavilágában négyféle szauna, gőzkamra, sókamra, tepidárium, különleges homokfürdő pihenő, Kneipp taposó és merülőmedence áll a vendégek rendelkezésére. A szaunavilág nyitvatartási idejére sem lehet panasz, hiszen reggel 10-kor nyitnak és csak 21:45-kor zárnak.

Tiszakécske szaunavilágAmennyiben valaki kedvet kapott ahhoz, hogy a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő közelében töltse a szilvesztert, akkor érdemes már jó előre gondoskodnia a szállásról. Ehhez remek választás lehet a fürdőtől mindössze 400 méterre lévő Barack Prémium Apartman, ahol külön szilveszteri csomaggal várják a vendégeket.

Ez a szállásdíjat, a termálfürdőbe való átjárást (az érkezés és a távozás napján is), törölközőt, ágyneműt, parkolást, korlátlan Wifit is magában foglal. Sőt, a vendégek részt vehetnek a Barack Hotelben december 31-én rendezett szilveszteri gálavacsorán, ahol tánczenekarral, sztárfellépővel (Fehér Adrienn), tűzijátékkal, tombolával készülnek az év utolsó napjára. Érdemes azt is tudni, hogy december 30-án még egy előszilveszteri éjszakai fürdőzést is tartanak.

 

Tiszakécske Termál Bungaló