• A héten tanítási szünet van az iskolákban, így nagyobb forgalom várható a termálfürdőkben. Pláne, hogy sok helyen programokkal is készülnek erre a hétre.

  • Komáromban és Zalakaroson éjszakai fürdőzést is tartanak.

Budapest-Aquaworld: november elsejéig, a tanítási szünetben minden nap animációs programokkal várja a vendégeket a budapesti élményfürdő.

10:00-10:30 – Ébresztő vízi torna a hullámmedencénél
10:30-12:30 – Vetélkedők
12:30-13:00 – Vízi aerobik a hullámmedencénél
14:00-15:00 – Vizes játékok a hullámmedencénél
14:00 – 15:00 – Vizes sportversenyek
15:00 – 16:30 – Lurkó műhely: asztali díszek, játékok, kulcstartó, hűtőmágnes készítés
17:00-17:30 – Crazy time a hullámmedencénél

Bükfürdő: ahogy minden hónap utolsó csütörtökjén, úgy ezen a héten is október 29-én nyílt napot tartanak a Gyógy- és Élménycentrumhoz tartozó Medical Wellness részlegben. Október 31-e a Halloween jegyében fog telni a termálfürdőben, ezen a napon kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebb fürdővendégeket.

Debrecen: az Aquaticum szaunavilágában késő délutánonként szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni és a szombat-vasárnapi szeánszokra is csak 300 forintba kerül a belépőjegy. Az előttünk álló szombaton, azaz október 31-én, 14:30-kor és 15:30-kor ingyenes vízi aerobikot tartanak az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Egerszalók: az őszi tanítási szünet alatt, október 31-ig minden nap lesznek programok a Saliris Resortban (a hotelben és a fürdőben is). 11:00 és 11:30 között aquazumbát, 11:30 és 17:30 között pedig animációs foglalkozásokat tartanak a fürdőrészlegben.

Egerszalók termálfürdőHarkány: ezen a szombaton, azaz október 31-én narancsvirág-indiai rózsás szaunafelöntést tartanak a fürdőben. Ezen felül többféle akciót is hirdetett a fürdő, aminek keretében kedvező áron válthatók belépőjegyek, valamint csomagajánlatokat is igénybe lehet venni. Erről szóló cikkünket ide kattintva találja.

Hévíz: október 30-án, pénteken kamarazenei koncertet tartanak a Hévízgyógyfürdő és a Szent András Reumakórház szervezésében. A koncert 19 órakor kezdődik a Reumakórház kultúrtermében. A belépés díjtalan.

Igal: október 31-én, szombaton Halloween Party lesz az Igali Termálfürdőben. Ezen a napon meghosszabbított nyitvatartási idővel, egészen 22 óráig várják a fürdővendégeket. Napközben aquazumbát és szaunaszeánszokat tartanak, este pedig zenés programok is lesznek. A gyerekeknek tökfaragással és álarckészítéssel kedveskednek, a legjobb munkákat pedig ajándékokkal jutalmazzák. További részleteket itt olvashat a programról.

Komárom: ezen a héten is lesznek szaunaszeánszok a fürdőben, méghozzá kedden, csütörtökön és szombaton. Ezekről további információkat itt talál. Október 31-én, 20:30-tól éjfélig „Éjszakai fürdőzés Halloweenkor” néven tartanak esti programot a termálfürdőben. A vendégek használhatják a gyógymedencéket, az uszodát, a tanmedencét és éjszakai szaunaszeánszok is lesznek. A belépőjegy 1000 forintba kerül, a szaunaprogramokon pedig 300 forint/szeánsz áron lehet részt venni.

Makó: a Hagymatikum masszázs kedd akciója révén október 27-én a 30 perces svéd és aroma masszázs, a 30 perces tibeti mézes masszázs, valamint a Kleopátra fürdő érhető el 50 százalékos kedvezménnyel.

Az őszi szünetre a Hagymatikum is akciókkal készül. Ezen a héten minden 14 év alatti gyermek számára 500 forintba kerül a belépőjegy, továbbá 10 százalékos kedvezményt adnak a 10+2 alkalmas bérletek árából.

Tiszakécske: október 14-én indult a fürdő „Termál Szerda” nevű akciója. Ez azt jelenti, hogy szerdánként – készpénzes fizetés esetén – 900 forintba kerül a belépő és a pizzériában 50 százalékos kedvezménnyel kínálják az ételeket. Ezen felül a termálfürdő az őszi tanítási szünet ideje alatt minden nap programokkal várja a gyerekeket és a szüleiket. Erről részletesebb információkat ide kattintva olvashat.

Zalakaros: a „Tök Jó Zalakaroson” program keretében a héten – egészen vasárnapig – minden nap programokkal várják a vendégeket a fedett gyermekvilágban és az élményfürdőben. Pénteken és szombaton tökfaragás és töklámpás készítése is a program része lesz.

Október 30-án pénteken, 21 óra és éjjel 2 között éjszakai fürdőpartyt is rendeznek a Zalakarosi Termálfürdőben. Az este folyamán élőzenét ad a Fáraó zenekar, valamint sztárvendégként fellép Jolly és Suzy.