• Véget ért az őszi tanítási szünet, így nyugodtabb időszak veszi kezdetét a termálfürdőkben.

  • Ráadásul számos programot és akciót kínálnak erre a hétre a fürdők.

Bükfürdő: novemberben minden nap ingyenes programokat tartanak a termálfürdőben. Ezek közé tartozik a napüdvözlő vízi torna, az aktív vízi torna, az aqua step és a relaxáló vízi torna. Hétvégenként ez gyermekanimációval és csúszdaversenyekkel egészül ki.

Debrecen: az Aquaticum szaunavilágában késő délutánonként szaunaprogramokat tartanak. Ezeken hétköznap ingyenesen lehet részt venni és a szombat-vasárnapi szeánszokra is csak 300 forintba kerül a belépőjegy. Az előttünk álló szombaton, azaz november 7-én, 14:30-kor és 15:30-kor ingyenes vízi aerobikot tartanak az élményfürdő hullámmedencéjénél.

Harkány: novemberben is akciókkal várja vendégeit a gyógyfürdő. A komplex gyógykezelési csomag 990 forintba kerül alkalmanként, amelyek során négy kezelés vehető igénybe. Ennek egyik eleme a gyógyfürdő használata, azaz egy egész napos belépőjegyet mindenképpen tartalmaz a csomag.

Novemberben vehető igénybe a “Harkány lelke” csomag, ami 6 gyógyfürdő belépőt, 6 gyógymasszázst, 6 iszapkezelést, 6 Bemer terápiát foglal magában és 27 ezer forintba kerül. Ezen felül kedden, szerdán, csütörtökön egyes masszázsok 50 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe.

Továbbra is minden hétvégén szauna ceremóniákon vehetnek részt a fürdő látogatói. Az előttünk álló szombaton orgona-vaníliás, vasárnap pedig akác-levendulás felöntést tartanak.

Hévíz: november 6-án, pénteken – idén utoljára – kamarazenei koncertet tartanak Hévízgyógyfürdő és a Szent András Reumakórház szervezésében. Az ingyenes koncert 19 órakor kezdődik a Reumakórház kultúrtermében.

Makó: novemberben is folytatódik a Hagymatikum fürdő “masszázs kedd” akciója. Ennek keretében különböző szolgáltatások érhetők el féláron. November 3-án a 30 és 50 perces svéd masszázs, a 30 perces aromamasszázs, valamint a frissítő aroma kádfürdő lesz akciós.

Sárvár: még jó másfél hónapig, azaz december 8-ig igénybe vehető a fürdő “nyugdíjas kedd” akciója. Aki teheti, annak érdemes ezzel élnie, hiszen minden kedden 900 forintért válthatnak egész napos belépőt a nyugdíjasok. Ehhez az úgynevezett ONYFI igazolványukat kell bemutatni.

Sárvári Wellness és TermálfürdőTiszakécske: október 14-én indult a fürdő “Termál Szerda” nevű akciója. Ez azt jelenti, hogy szerdánként – készpénzes fizetés esetén – 900 forintba kerül a belépő és a pizzériában 50 százalékos kedvezménnyel kínálják az ételeket. Novemberben minden csütörtökön, szombaton és vasárnap szaunaprogramokat is tartanak a fürdőben. Erről további részleteket ide kattintva talál.

Zalakaros: egészség hétvégét rendeznek az előttünk álló szombaton és vasárnap a termálfürdőben.

November 07. (szombat)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Mézes-mákos szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:00-15:00 – Gyógyászati nyílt nap: életmód tanácsadás, állapotfelmérés, testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy- és medical wellness szolgáltatásokról (Fedett gyermekvilág)
14:30 – Step aerobik (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
15:00 – Édes narancsos szauna szeánsz (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)

November 08. (vasárnap)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00 – Csokoládés szauna szeánsz (Szauna udvar)
11:30 – Body ball (Fedett fürdő I. emelet, fitnesz terem)
11:00-15:00 – Gyógyászati nyílt nap: életmód tanácsadás, állapotfelmérés, testzsír százalék- és vérnyomásmérés, zalakarosi gyógyvízből készült termékek bemutatója, tájékoztató a gyógyvízről, gyógy- és medical wellness szolgáltatásokról (Fedett gyermekvilág)
15:00 – Szauna szeánsz-jeges felöntés (Szauna udvar)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)