Fürdős programok és akciók augusztus 23. és 28. között.

  • Szezonzáró bulik, koncertek, gyerekprogramok várják ezen a héten a termálfürdők látogatóit.

  • A zalaszentgróti fürdő a nyugdíjasoknak és a családosoknak kínál kedvezményt.

Bonyhád: augusztus 26. és 28. között nyárzáró napok lesznek a Bonyhádi Termálfürdőben. Pénteken és szombaton éjszakai fürdőzést tartanak egészen éjfélig, ezen belül pénteken 21 órától fényszínház, szombaton habparty is lesz. A gyerekeket légvár, gokart és trambulin várja, vasárnap pedig fürdő szépe választást tartanak. A fürdőnapokon a vendégek találkozhatnak a bonyhádi születésű Kenderesi „Sajtburesz” Tamás olimpikonnal is.

Budapest – Aquaworld: ezen a héten vasárnap tartják meg a Turizmus Strandfoci Kupát. Ennek keretében a turisztikai szakmában dolgozókból összeállított csapatok mérik össze tudásukat az élményfürdőhöz tartozó strandfoci pályán.

Cserkeszőlő: a település fürdőjében augusztus 27-én délután extrém bmx show, majd hastánc bemutató lesz. Augusztus 28-án – szintén délután – pedig férfikórusok lépnek fel: a Prokultúra füleki férfikórus (Szlovákia), a Melody mieleci férfikórus (Lengyelország), valamint a Tiszaföldvári férfikórus.

Debrecen – Aquaticum: szombaton 18 órától a mediterrán élményfürdőben lép fel a Desperado együttes. A koncert helyszíne a fürdő napozóterasza lesz.

Makó: augusztus 27-én, szombaton szezonzáró rendezvénnyel várják a vendégeket a Hagymatikum fürdőben. 10 és 18 óra között buborékfocizhatnak a látogatók. 14 órától Zsolnai Dorka ad gyerekműsort. 15 órakor kezdődik a vízi torna. 15:30-kor a Kelly Táncstúdió lép fel, 16 órától pedig Koós János. 19:30-tól habparty lesz a termálmedencében.

Hagymatikum fürdőZalakaros: sulira hangoló vidám hétvége lesz szombaton és vasárnap a termálfürdőben. Ebből az alkalomból a gyerekek játékos programokkal tölthetik a szünidő végét. Kipróbálhatók az óriás talpak, a lufival táncolás, az óriás memóriakártya, a lufi foci és az időre csúszdázás is.

Zalaszentgrót: kétféle akciót is kínál a SzentGróth fürdő. Minden kedden 20 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt a nyugdíjasok. Szerdánként pedig a családi belépők árából adnak ugyanekkora kedvezményt.