Fürdős programok augusztus 16. és 21. között.

  • Több fürdőben is éjszakai fürdőzéseket tartanak, de sztárfellépőkben sem lesz hiány ezen a héten.

  • Hévízen ötödik alkalommal rendezik meg a Borünnepet.

Berekfürdő: augusztus 19-én, azaz pénteken operett gálát tartanak a Berekfürdői Termálfürdőben. A műsor 21 órakor veszi kezdetét, az est sztárvendége pedig Csomor Csilla lesz; a belépő 1000 forintba kerül.

Cserkeszőlő: augusztus 19-én éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben. Az 1-es, 2-es és 3-as számú gyógymedence valamint az úszómedence várja az este érkező vendégeket. A fürdő 21 órától egészen éjjel 2-ig nyitva tart, a belépő pedig 2000 forintba kerül.

Hajdúszoboszló: pénteken és szombaton éjszakai fürdőzést lesz a Hungarospában, ezen a két estén 21 óra és éjfél között is lehet strandolni, ráadásul szombaton 22 órától korhű fürdőruha-bemutatót tartanak. Augusztus 20-án és 21-én pedig a strandi nagyszínpadon lesznek programok, szombaton 15 órakor Gáspár Laci, vasárnap 16 órakor az Attitude táncegyüttes lép fel.

Hévíz: immár ötödik alkalommal rendezik meg a hévízi Borünnepet. Ennek keretében szerdától vasárnapig különféle programok várják az érdeklődőket a Deák téren és a Festetics téren. A Borünnepen minden nap gasztronómiai és kézműves vásárt is tartanak. A részletes programot ide kattintva találja.

Igal: augusztus 20-án és 21-én strand fesztivál lesz az Igali Termálfürdőben. A következő programokkal várják a vendégeket:

Augusztus 20.
11:00 – Aqua Aerobik Mary-vel (belső termál medencék)
14:30 – Aqua Fitness Mary-vel (külső gyermek medencék)
15:00 – Kapos Dynamic SE – Szinkronúszó bemutatója (33 m-es úszómedence)
16:00 – Katz Zsófia – a Budapesti Operettszínház énekese – Nosztalgia parádé – (színpad)
16:45 – Kangoo bemutató (színpad)
19:00 – 23:30-ig Igal Nights – Éjszakai fürdőzés – Retro Disco
22:30 – Tűzijáték, amely a külső medencékből is nézhető (jó idő esetén kerül megrendezésre)

Augusztus 21.
Egész nap ingyenes játszóház, ugráló vár, népi játékok,kézműves foglalkozás, arc- és csillámfestés
14:00 – 18:30 – Zenés fürdőzés a Forever Duóval a külső termálmedencénél
15:00 – Buborék Show (külső gyermek medence)
16:00 – Rosta Géza zenés gyermek műsora (külső gyermek medence)

Makó: kültéri vízi disco lesz augusztus 19-én a Hagymatikumban. A rendezvény 18 órától 23:30-ig tart. A program napijeggyel, vagy éjszakai fürdőbelépővel látogatható.

Sárvár: augusztus 19-én, pénteken éjszakai fürdőzés lesz a termálfürdőben, amely egészen éjjel 2-ig várja a vendégeket. Az este sztárvendége Gáspár Laci lesz, a belépő 1500 forintba kerül.

Sárvári éjszakai fürdőzésSzentes: pénteken a Szentesi Üdülőközpontban is éjszakai fürdőbulit tartanak. Ez lesz a nyári szezon utolsó éjszakai fürdőzése, úgyhogy érdemes lesz kihasználni. A programról további részleteket talál az üdülőközpont honlapján.

Tiszakécske: a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben augusztus 18-án (csütörtökön) Csobbanj Európával címmel tartanak programokat: játékokkal, vetélkedőkkel, EU-s információkkal várják az érdeklődőket. Augusztus 19-én pedig 16. alkalommal kerül megrendezésre a fürdő operett és musical gálája. Utóbbiról további információkat olvashat ide kattintva.

Zalakaros: augusztus 19-én és 20-án tartják a Szent István napokat a zalai üdülőhelyen. A fürdő előtti téren kézműves vásár lesz, de borházak is kitelepülnek, esténként pedig fellépők szórakoztatják a vendégeket. Augusztus 20-án este tűzijáték lesz, előtte pedig az Irigy Hónaljmirigy ad koncertet.