• Több helyen is éjszakai fürdőzést rendeznek a húsvéti hosszú hétvégén.

  • Gyermek- és családi programokból sem lesz hiány és még esti filmvetítéseket is tartanak egyes termálfürdőkben.

Debrecen: esti fürdőbuli lesz április 16-án az Aquaticum mediterrán élményfürdőben. A fürdőzés 19 órakor kezdődik, medencezárás pedig éjfélkor lesz. 19 órától az esti jegy 3500 forintba kerül. Ugyanezen a napon az Aquaticum Termálfürdőben is lesz egy jó kis program: a kinti termálmedencénél 19 órától a Macskafogót vetítik. Utóbbira a napközben megváltott fürdőbelépők érvényesek.

Gyula: április 17-én, vasárnap nyuszis éjszakai fürdőzés lesz az AquaPalota élményfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó fürdőzésre 2500 forintba kerül a belépő.

Hajdúböszörmény: április 15-én éjszakai fürdőzést tartanak a Bocskai Gyógyfürdőben. Az esti fürdőzés 20:30-kor veszi kezdetét, a medencezárásra pedig 23:30-kor kerül sor. A szaunázás szerelmeseinek is érdemes ekkor ellátogatni a fürdőbe, hiszen 21, 22 és 23 órakor – előzetes bejelentkezés alapján – szaunaszeánszokon is részt vehetnek. Az éjszakai fürdőzésre 1800 forintba, a három felöntésre 1590 forintba kerül a belépő.

Hajdúnánás: április 15-én és 16-án 22 óráig meghosszabbított nyitvatartással várja vendégeit a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Ezen a két napon záróráig tartó szaunaszeánszok is lesznek.

Hajdúszoboszló: a Hungarospa fürdőkomplexumban is lesznek húsvéti programok. A kicsiket szombaton és vasárnap Miki Mini Partyval várják az Aqua-Palace élményfürdőben, mindkét nap 14 órától. Szombat délután szaunaszeánszok lesznek az élményfürdőben. Vasárnap délután a gyógyfürdőben és az élményfürdőben is fellép a Debreceni Hajdú Néptáncegyüttes. Április 18-án pedig csokitojásokat fognak osztogatni a fürdőbe érkező vendégeknek.

Igal: több program is lesz húsvétkor az Igali Gyógyfürdőben. Április 16-án 11 és 14 órakor aquafitness-t tartanak a belső termálmedencénél, valamint ezen a napon szaunaszeánszokon is részt vehetnek a vendégek. Április 17-én délután zenés fürdőzés lesz a kinti gyógymedencénél, 15 órától fellép Márió, a harmonikás. Hétfőn pedig arcfestéssel, csillámtetoválással, lufihajtogatással, kézműves foglalkozással várják a gyerekeket, délután pedig húsvéti medencebált is tartanak Bodó Petivel.

Martfű: április 16-án húsvéti éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál Spában. A program 20:30-tól éjjel 1-ig, tart és 22 órától filmvetítés is lesz. Az esti fürdőbelépő 2000 forintba kerül.

Mezőcsát: április 15-én meghosszabbított nyitvatartással, zenés fürdőzéssel vár mindenkit a Mezőcsáti Termálfürdő, ami 15 órától éjfélig lesz nyitva.

Miskolctapolca: két és fél hónapos üzemszünetet követően április 15-én nyit újra az Ellipsum élményfürdő. A nyitási hétvégén érvényes akcióról és a húsvéti programjaikról ide kattintva olvashat bővebben.

Pusztaszentlászló: április 15-én zenés éjszakai fürdőzést tartanak az Aqua Barbara Termálfürdőben. A 20 óra és éjfél közötti programra a felnőtt belépő 3000 forintba, a nyugdíjas és a gyermek jegy pedig 2500 forintba kerül. Április 16-án, azaz szombaton tojáskereséssel, kézműves sátorral, népi játékokkal várják a vendégeket. Vasárnapra pedig csillámtetoválással, légvárral, népi fajátékokkal készül a termálfürdő.

Szentgotthárd: a szaunázás kedvelőinek érdemes lesz húsvétkor felkeresni a szentgotthárdi fürdőt. A hosszú hétvége mind a négy napjára egész napos szaunaszeánszokkal készülnek.

Vásárosnamény: habpartyval egybekötött éjszakai fürdőzés lesz április 16-án a Szilva Termálfürdőben. A 20:30-kor kezdődő programra 1500 forintba kerül a belépőjegy.