• Ritka alkalom a Hévízi Tófürdőben megrendezett éjszakai fürdőzés, érdemes kihasználni a következő alkalmat.

  • A szeptemberi Holdfényfürdő sztárvendége Dévényi Tibor lesz.

Hévízen nem túl gyakoriak az éjszakai fürdőzések. Ez persze érthető, hiszen a gyógytó mély vize miatt azért különös figyelmet és előkészületet igényel egy sötétedés utáni program.

Pedig 40-50 éve állítólag megszokott volt, hogy a Tófürdő nyitvatartását megtoldották és lehetőség nyílt éjszakai fürdőzésre is. Ezt a hagyományt 2021. szeptember 24-én élesztették újra, akkor rendezték meg első alkalommal a Holdfényfürdőnek keresztelt esti programot.

Ez nem pusztán hosszabb nyitvatartási időt jelentett, hanem élő zenével és ételkülönlegességekkel is várták a vendégeket. A második Holdfényfürdőzésre idén május 13-án került sor. A Hévíz.hu programajánlójában pedig már szerepel a harmadik Holdfényfürdő időpontja is: 2022. szeptember 9., péntek.

A kapunyitásra 19 órakor kerül sor, Dévényi Tibi bácsi 20 órától szórakoztatja a vendégeket. Az este folyamán welcome drinkkel, ételkülönlegességekkel, koktélokkal várják a fürdőzőket, akik a wellness részleget is használhatják. Az esti fürdőzés – amin csak 16 éven felüliek vehetnek részt – 22:30-kor zárul.

Hévíz éjszakai fürdőzés

Elővételben augusztus 22-től lehet jegyet váltani 5400 forintos áron, a rendezvény napján pedig majd 5900 forintba kerül az esti jegy. Érdemes elővételben megvásárolni a belépőt, ugyanis a résztvevők számát 500 főben korlátozták.