• Hévízen idén is megnyitották a fedett korcsolyapályát.

  • A héten több helyen is éjszakai fürdőzéseket tartanak.

  • Sárváron ebben az évben utoljára vehető igénybe a „nyugdíjas kedd” akció.

Budapest – Aquaworld: minden hétvégén animációs programokkal várják a gyerekeket és a szüleiket. Ez vízi tornát, vetélkedőket, vízi aerobikot és játékos foglalkozásokat jelent. A programok szombaton és vasárnap 10 órakor kezdődnek.

Harkány: az előttünk álló hévégén is szauna ceremóniákat tartanak a Harkányi Gyógyfürdőben. December 12-én narancsos-fahéjas, december 13-án pedig eukaliptusz-kamillás felöntések lesznek. Vasárnap 16 órakor adventi gyertyagyújtást is tartanak a fürdőben. December 18-ig különféle kedvezmények és csomagajánlatok érhetők el a gyógyfürdőben.

Hévíz: újra megnyitották a fedett jégpályát, ami várhatóan jövő év február 28-ig üzemel. A pálya a Széchenyi utca elején, a termelői piac szomszédságában található. Ingyenesen használhatják a jégpályát a hévízi lakosok mellett, a településen tanuló diákok, és a hévízi nagyszülők unokái is.

Hévíz korcsolyapályaIgal: hétvégén szaunaprogramokon lehet részt venni a település termálfürdőjében. December 12-én és 13-án három-három alkalommal – 13, 14 és 15 órakor – tartják a felöntéseket, amelyekre 400 forint/alkalom, vagy 1000 forint/3 alkalom áron válthatók belépők.

Komárom: december 12-én, szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek a Brigetio Gyógyfürdőben. A program 20:30-tól éjfélig tart. A belépőjegy 1000 forintba kerül, ami a medencék mellett a szauna használatát is magában foglalja. Az este folyamán tartandó szauna szeánszokon alkalmanként 300 forintért lehet részt venni.

Makó: a Hagymatikum fürdő „masszázs kedd” akciója keretében holnap 50 százalékos kedvezménnyel vehető igénybe a 30 perces svéd és aroma masszázs, az 50 perces csokoládé masszázs, valamint a víz alatti sugármasszázs.

Minden adventi vasárnapon az egész napos belépőjegyek mellé egy ajándék belépőt adnak, amit 2016. január 31-ig lehet felhasználni. Mindezek mellett pályázatot is hirdetett a Hagymatikum: a gyógyfürdőről készült fotók beküldésével ajándékokat lehet nyerni.

Martfű: szombaton (december 12.) éjszakai fürdőzés lesz a Martfű Termál SPA-ban. A fürdő ezen az estén 20:30-tól 01:30-ig tart nyitva és 22:00-kor filmvetítés is lesz. A belépőjegy 1300 forintba kerül.

Sárvár: idén utoljára december 8-án vehető igénybe a „nyugdíjas kedd” akció. A nyugdíjasok ezen a napon 900 forintért válthatnak egész napos belépőt, ehhez az ONYFI igazolványuk felmutatása szükséges.

Zalakaros: szombaton az adventi készülődés jegyében tartanak programokat a fürdő előtti sétányon, illetve a fürdőben.

10:00–20:00 – Adventi vásár és forralt boros est (Fürdő előtti sétány)
10:30 – Aquafitnesz (Élményfürdő)
11:00-13:00 – Adventi kreatív sarok: karácsonyi betlehem -, szalvétagyűrű készítés (Fedett gyermekvilág)
14:00 – „Vízi paci futam” vízi vetélkedő (Fedett gyermekvilág)
15:00-16:00 – Arcfestés (Fedett gyermekvilág)
15:30 – Aquasalsa (Élményfürdő)
16:00 – Mini diszkó (Fedett gyermekvilág)
17:00 – Hagyományos Betlehemi műsor (Fürdő előtti sétány)

Fontos: jövő héten 5 napig zárva lesz a Büki Gyógyfürdő! Erről további részleteket ide kattintva olvashat.