• Szombaton a felnőtt belépőjegy 1000, a nyugdíjas és a diák jegy 700 forintba kerül, de szűrővizsgálatok is lesznek.

  • Ingyen lehet szaunázni és többféle program is lesz a nap folyamán.

A próbaüzem után a héten hivatalosan is átadták Csongrád megye legújabb gyógyfürdőjét. Ahogy tegnap írtuk, a vendégek számára a fürdő december 12-én, azaz szombaton nyitja meg a kapuit. Aki teheti, annak érdemes ellátogatnia a termálfürdőbe, hiszen egész napos programokkal készülnek.

Első nap reggel 8 órától egészen éjfélig lesznek nyitva. A Csongrádi Egészségfejlesztési Iroda munkatársai 8 és 12 óra között vérnyomásmérést, várcukorszint mérést, csontsűrűség mérést és a mozgással, valamint a táplálkozással kapcsolatos tanácsadást tartanak. Ezen felül a gyógyászati részlegben is nyílt nap lesz, ahol a fürdőben elérhető balneoterápiás kezeléseket akár ki is lehet próbálni.

14 órától a helyi sportegyesület bemutató edzése tekinthető meg a fedett tanmedencében, amihez a látogatók is csatlakozhatnak. 16 órától játékos vízi vetélkedő lesz szintén a tanmedencében, 17 órától pedig vízi tornán lehet részt venni. 17 és 22 óra között tartják a „relax estet”, aminek kertében – érkezési sorrendben – kipróbálható a szauna, valamint az illóolajos masszázsok. 18 órakor aquafitnesz lesz a tanmedencében. 19 órakor kezdődik Csák László és Varga Zsuzsa előadása, majd DJ Szigeti retró zenéi mellett éjfélig habfürdőzhetnek a vendégek.

Csongrádi TermálfürdőA szaunák, az aromakabin, a játszóház ezen a napon a fürdő vendégei számára ingyenes lesz. Az első napon a felnőtt belépőjegy 1000, a diák és a nyugdíjas jegy 700 forintba kerül.