• Éjszakai fürdőzésekkel, Black Friday akcióval, vízi Exatlonnal készülnek erre a hétre a fürdők.

  • Több helyen napi akciókat is kínálnak.

Cegléd: pénteken (november 26.) szaunaestet tartanak a Ceglédi Gyógyfürdőben. 20:30-tól kezdődően négy szaunaszeánszon vehetnek részt a vendégek. Egyébként szombaton is éjfélig tart nyitva a fürdő, a szokásoknak megfelelően ezen a napon majd “nyugis” esti fürdőzésre kerül sor.

Debrecen: november 27-én Hawaii Családi Nap lesz az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben. Szombat délután aqua fitnesszel, fejdísz és kalózsapka készítéssel, családi kincskereséssel, anya-lánya szépségsarokkal, apa-fia kalózpárbajjal várják a vendégeket.

Eger: most szombaton (november 27.) éjszakai fürdőzés lesz az Egri Termálfürdőben, ahol az este folyamán a Strong Threesome Band biztosítja a jó hangulatot. A program 20 órától kezdődik, a medencéket 23:30-kor zárják. Az esti belépő 1100 forintba kerül.

Hajdúböszörmény: érdemes hétfőnként ellátogatni a Bocskai Gyógyfürdőbe, ugyanis a hét első napjain 9 és 12 óra között csak 1090 forintba kerül a napi belépőjegy. Az akció visszavonásig érvényes.

Miskolctapolca: ezen a héten pénteken, azaz november 26-án zenés éjszakai fürdőzést rendeznek az Ellipsum élményfürdőben. A 20 órától éjfélig tartó programon a relax csarnok négy beltéri medencéje és a hozzá kapcsolódó kültéri medence használható. Az esti belépőjegy 4000 forintba kerül.

Pápa: november 27-én, szombaton Vízi Exatlon Kid néven tartanak programokat a Várkertfürdőben. 13 órától kezdődően vízi akadálypályákkal, ügyességi játékokkal, búvárversennyel várják a fürdővendégeket.

Sárvár: november 26-án egyetlen napig érvényes Black Friday kedvezményt kínál a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Ezen a napon az online formában, a fürdő honlapján megvásárolt ajándékutalványok (fürdőbelépők, masszázsok, wellness- és beauty csomagok) árából 15 százalék kedvezményt biztosítanak. Ezen felül továbbra is érvényes a “nyugdíjas kedd” nevű akciójuk, aminek keretében a hét második napján a nyugdíjas vendégek számára mindössze 1100 forintba kerül a napi belépő.