• A héten több termálfürdőben is éjszakai fürdőzést rendeznek, néhol filmvetítéssel egybekötve.

  • Fürdős akciókkal várják a vendégeket Hajdúböszörményben, Hajdúnánáson, Mórahalmon és Pápán is.

Debrecen: november 13-án érdemes lesz ellátogatni az Aquaticum fürdőkomplexumba. 19 órától kezdődően a termálfürdő kültéri medencéjéből a Csinibaba című film tekinthető meg. (Rossz idő esetén egy héttel később tartják a filmvetítést). Az élményfürdőben délután aqua fitness és aqua manó party lesz, 19 órától éjfélig pedig zenés fürdőzésen vehetnek részt a vendégek.

Hajdúböszörmény: hétindító akciót hirdetett a Bocskai Gyógyfürdő. Minden hétfőn a 9 és 12 óra között megváltott napi belépők ára 1090 forint. Az akció visszavonásig érvényes.

Hajdúnánás: érdemes kihasználni a Hajdúnánási Gyógyfürdő őszi akcióit. Keddenként a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők számára csak 1200 forintba kerül a napi belépő. Szerdánként pedig a szaunába is érvényes belépők ára mindössze 2000 forint.

Kaposvár: november 13-án, azaz most szombaton zenés éjszakai fürdőzés lesz a Virágfürdőben. Az éjjel 1-ig tartó programon DJ biztosítja a zenét, de táncbemutatót és szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti felnőtt belépő 1600 forintba kerül, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 1200 forintba. Szaunahasználattal ugyanennek az ára 2600 és 2000 forint.

Komárom: november 13-án, szombaton éjszakai fürdőzés lesz a Brigetio Gyógyfürdőben. A 20:30-tól éjfélig tartó program idején szaunaszeánszokat is tartanak. Az esti fürdőbelépő 1700 forintba kerül, a szaunába is érvényes jegy ára 2200 forint, a szaunaszeánszokon pedig alkalmanként 550 forintért vehetnek részt a vendégek.

Magyarhertelend: 2011. november 11-én nyitotta meg kapuit a Hertelendi Termálfürdő. A tizedik születésnapot november 13-án ünneplik. 18 órától a PTE táncegyüttes lép fel, 22 órakor tűzzsonglőr bemutató lesz, 19 óra és 23:30 között pedig DJ biztosítja a zenét.

Mórahalom: többféle kedvezményt is kínál a település termálfürdője. Hétfőnként és keddenként a Csendes Wellnessbe szóló kiegészítő jegyek ára 1500 helyett 750 forintba kerül. Szerdánként egy szaunaprogramon ingyen vehetnek részt a vendégek Mórahalmon. Csütörtökönként és péntekenként a 16 óra utáni belépő 1500 forintba kerül.

Pápa: hétfőnként és csütörtökönként a nyugdíjasoknak igazán érdemes ellátogatni a Várkertfürdőbe, hiszen jelentős árengedményt kaphatnak. Ezen a két napon ugyanis a nyugdíjas belépők 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Az akció december 31-ig tart, a hétfőre és csütörtökre eső ünnepnapok kivételével.

Tiszakécske: november 13-án (szombaton) éjszakai fürdőzést rendeznek a Barack Gyógy- és Élményfürdőben. A termálfürdő ezen a napon éjfélig lesz nyitva. A 16 óra után érkező vendégek pizzakupont kapnak ajándékba. 18 órától éjfélig DJ Göme zenél az uszodatérben, 20 órától pedig filmvetítés is lesz: az Álomnagyi című vígjátékot tekinthetik meg a fürdőzők.