Fürdős programok és akciók február 21. és 26. között.

  • Fánkverseny, nyugdíjas akció, szaunás programok és kedvezmények, valamint autentikus egészségnapok is lesznek ezen a héten.

  • Gyulára pedig ellátogat egy ismert Gyula.

A Magyar Fürdőszövetség által szervezett “Szökjön ki egy fürdőbe” akció keretében jövő héten kedden közel 40 helyen várják kedvezményekkel a vendégeket. Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja.

Debrecen: március 31-ig tart az Aquaticum fürdő nyugdíjasoknak szóló akciója. Ennek keretében hétköznapokon a termálfürdőbe, valamint a termálfürdőbe és szaunavilágba érvényes nyugdíjas belépők árából 30 százalékos kedvezményt adnak. A lehetőség hétvégére, ünnep- és munkaszüneti napokra nem vonatkozik.

Győr: február 24-én (pénteken) éjszakai fürdőzést rendeznek a Rába Quelle fürdőben. Az esti program 21 órakor veszi kezdetét és éjfélig tart, 22 és 23 órakor pedig szaunaszeánszok is lesznek. A belépőjegy 2200 forintba kerül, aki a szaunát is használná, annak pedig a jegy ára 2900 forint.

Gyula: február 22-én, azaz szerdán Czollner Gyula lesz a Gyulai Várfürdő vendége, ennek keretében a fürdőzők barátságos versenyúszáson mérhetik össze tudásukat a sportriporterrel.

Gyula VárfürdőHajdúszoboszló: március 14-ig az Aqua-Palace Élményfürdő vendégei külön díj fizetése nélkül vehetik igénybe a Szaunavilág szolgáltatásait. A szaunarészlegben három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülőmedence, taposómedence, jégkása és tágas pihenő várja az érdeklődőket.

Harkány: az üdülőhely fürdőjében nincs hétvége szaunaceremóniák nélkül. A Harkányi Gyógyfürdőben szombaton narancs-szantál, vasárnap levendula-méz illatokkal készülnek a szaunamesterek. A programok mindkét nap 16 órakor kezdődnek.

Igal: többféle hétvégi program is lesz az igali gyógyfürdőben. Február 25-én és 26-án szaunaszeánszokat tartanak, mindkét nap 14:30, 15:30 és 16:30 órai kezdettel. Emellett a hétvégén autentikus egészségnapok is lesznek. Ennek keretében – többek között – csoportos meditáción, jógán, különféle masszázsokon vehetnek részt a fürdő vendégei.

Miskolctapolca: minden szombaton pezsdítő szaunaestet tartanak a Barlangfürdőben. A 19 és 23 óra közötti programra a belépőjegyek egységesen 2600 forintba kerülnek.

Zalakaros: február 22-én, szerdán “fánkos farsanggal” várják a fürdőzőket Zalakaroson. Délelőtt a termálfürdő senior clubjában receptcserét, fánk szépségversenyt, ízbajnokságot tartanak, valamint megválasztják a legszebb szalagos fánkot.